Šta je novo?

gde naci NVDVDP

lisanin

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
619
ili bolje receno gde nabaviti "razbijen" Nvidia DVD player
ili vec neki dobar DVD Player

Kako mislis razbijen? Imas na njihovom sajtu najnoviju 2.27 verziju [30 days trial], i to trial ogranicenje se lako razbija brisanjem jednog od fajlova posle instalacije. Sve te NVDVD trial verzije su osakacene jer u odnosu na onu staru full 1.1[cini mi se da je to ta verzija] imaju manjak audio/vizuelnih opcija.
Od ostalih playera preporucujem PowerDVD, ako ti treba reci, potrazicu negde link.

A koji?

Izvini,ali koji fajl da obrisem?(mislim da bi skinuo ogranicenje na 30 dana).

Ja bih ti preporucio WinDVD Platinum, pogotovi ako imas Ati. Jos pusta i divx, doduse bez titlova.

Razjasnjenje

Hvala vam na savetima.Ali duzan sam vam razjasnjenje o tome kakav je problem.Naime slika na eksternom DVD-u je na televizoru savrsena.Medjutim isti film sa racunara(i na monitoru i na TV autu je mutna.korisceni plejer je PDVD4.0.Isti u opcijama ne prihvata hardversku akceleraciju(Athlon XP 2000 i Asus GF4MX440).Resih da probam drugi plejer.Jos i gore.Medija plejer WinXP(8.0) nece ni da cuje da otvori film,trazi kodek.Zavrznuta stvar reko bih softverski,e sad da li je los softver ili su namerno zapleli stvar u dogovoru sa filmadzijama voleo bih da utvrdim.

'Ajde posalji sreenshot da bismo videli koliko je to zamucenje.

Kao sto rekoh, WinDVD. Podrzava hardversku akceleraciju.

A gde to ima?

Veljo,a gde da skinem WinDVD?Izgleda da ja nemam pojma o dekompresiji tog MPEG2 kodeka.

Za Lazu

Je li Lazo,ti si neki komendijas???Pa kakav spanski,dosta mi je ovih osam jezika sto znam,ne mogu da ucim i deveti.Jeg kan Norsk,jeg kan engelsk men .........

E, vidis ti pricas srpski, a ja opet ne razumem sta si hteo da kazes? Mogu samo da nagadjam da ti nije jasna rec sreenshot. To je zato sto je to trebalo da bude screenshot odnosno da nam posaljes sliku tog mutnila od slike, da vidimo sta je tu mutno i na koji nacin. Od tih osam jezika valjda je jedan engleski? cheers

Pa ne znam da skinem taj screenshot.

Mislio sam na laza.tk.Tamo su vicevi na meni nepoznatom jeziku.A screenshot ne znam da skinem kao sto rekoh.Velji hvala na detaljima.

Nisu vicevi, vec karikature i kao takve one nisu ni na jednom jeziku. Ono malo teksta na sajtu sto ima je na engleskom.

Nazad
Vrh Dno