npetar je napisao(la):Nije mi mnogo bitan proizvodjac,samo da nije Eagle ili Inno ?Svuda sam pitao,znam da ih vise nema...ali ako neko zna? Hvala unapred?
Ser_Zile je napisao(la):Imas polovnog ASUS-a ovde u malim oglasima cisto ako nisi primetio.
Nemoj tako, notax... realno je oko 115-120 evra, ipak je to DeLuxe verzija (iako to meni licno nista ne znaci).notax je napisao(la):😀😀
Mislis onaj po ceni novog GF4 Ti4200 ??😛
Chekaju svi da se trcheci chovek malo zadishe, pa spusti na
ralnijih 100 E. S obzirom da je krenuo od 150 E, ko
zna koliko ce mu vremena trebati da stigne do te cifre. 😀
CAR je napisao(la):Nemoj tako, notax... realno je oko 115-120 evra, ipak je to DeLuxe verzija (iako to meni licno nista ne znaci).
A da je odvalio cenu, odvalio je...
Ah, tako... Pa gde nadje njega, on i dan danas svoj bivsi Leadtek Ti200 ceni 120 evra! 😀😛:dnotax je napisao(la):Samo sam citirao Acu, koji je pomenuo 100 E.
CAR je napisao(la):Ah, tako... Pa gde nadje njega, on i dan danas svoj bivsi Leadtek Ti200 ceni 120 evra! 😀😛:d
Ma, secam se ja toga dobro... Pazi, rec je bila o Acinoj karti, koja je stvarno izuzetan primerak, jer se overklokuje zverski dobro (bese 270/560 ili tako nesto... u svakom slucaju fenomenalno). Ali, to je bilo pre neka 2-3 meseca, i tada je vredela tih 120 €. OK, mozda ne 120, ali bar 115 sigurno. A za te pare bi ti sigurno dao tadasnji vlasnik.notax je napisao(la):Nisam hteo da talasam, ali si me odushevio.
Pa, nije valjda da se secas one svadje izmedju mene sa jedne strane, a sa druge strane su se poredali Milan, Aca i Simson, gde su me napali iz svih oruzja da sam drzak, jer sam za GF3 Ti200 ponudio 90 Eura.
I to je bila bas teshka svadja.
Eto vidis, kako Aca nije chovek zlopamtilo, i malo nakon toga on je za jedan GF3 rekao da vredi 100 E i to Vivo verziju, a ona nesretna karta, koja je bila uzrok svadje je imala obican TV-out. 😀😀
Naravno, to da citiram Acu je bilo ironichno, ali se nisam nadao da ce neko primetiti. Imas pivo.
P.S. Pozdrav za gore pomenute, i nadam se da ste prodali tu karticu, koja se neko vreme shetala izmedju vas trojice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari