Šta je novo?

Gde naci GF3 ti200

• Začetnik teme Začetnik teme npetar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Nije mi mnogo bitan proizvodjac,samo da nije Eagle ili Inno ?Svuda sam pitao,znam da ih vise nema...ali ako neko zna? Hvala unapred?

Tesko da ces GF trojke naci nove.Mislim da ti je jedina opcija da nadjes neku polovnu.

Za CAR-a i Woykhan-a

Predlazem da se cujete telefonom i raspravite cija je kartica napravljena koje godine i previse ste se udaljili od teme.

Postove sam vam obrisao pri rezultatu 5:4 za Woykhan-a

npetar je napisao(la):
Nije mi mnogo bitan proizvodjac,samo da nije Eagle ili Inno ?Svuda sam pitao,znam da ih vise nema...ali ako neko zna? Hvala unapred?

Imas polovnog ASUS-a ovde u malim oglasima cisto ako nisi primetio.

Re: Re: Gde naci GF3 ti200

Ser_Zile je napisao(la):
Imas polovnog ASUS-a ovde u malim oglasima cisto ako nisi primetio.

😀😀
Mislis onaj po ceni novog GF4 Ti4200 ??😛
Chekaju svi da se trcheci chovek malo zadishe, pa spusti na
ralnijih 100 E. S obzirom da je krenuo od 150 E, ko
zna koliko ce mu vremena trebati da stigne do te cifre. 😀

Re: Re: Re: Gde naci GF3 ti200

notax je napisao(la):
😀😀
Mislis onaj po ceni novog GF4 Ti4200 ??😛
Chekaju svi da se trcheci chovek malo zadishe, pa spusti na
ralnijih 100 E. S obzirom da je krenuo od 150 E, ko
zna koliko ce mu vremena trebati da stigne do te cifre. 😀
Nemoj tako, notax... realno je oko 115-120 evra, ipak je to DeLuxe verzija (iako to meni licno nista ne znaci).
A da je odvalio cenu, odvalio je...

Re: Re: Re: Re: Gde naci GF3 ti200

CAR je napisao(la):
Nemoj tako, notax... realno je oko 115-120 evra, ipak je to DeLuxe verzija (iako to meni licno nista ne znaci).
A da je odvalio cenu, odvalio je...

Samo sam citirao Acu, koji je pomenuo 100 E.

Re: Re: Re: Re: Re: Gde naci GF3 ti200

notax je napisao(la):
Samo sam citirao Acu, koji je pomenuo 100 E.
Ah, tako... Pa gde nadje njega, on i dan danas svoj bivsi Leadtek Ti200 ceni 120 evra! 😀😛:d

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gde naci GF3 ti200

CAR je napisao(la):
Ah, tako... Pa gde nadje njega, on i dan danas svoj bivsi Leadtek Ti200 ceni 120 evra! 😀😛:d

Nisam hteo da talasam, ali si me odushevio.
Pa, nije valjda da se secas one svadje izmedju mene sa jedne strane, a sa druge strane su se poredali Milan, Aca i Simson, gde su me napali iz svih oruzja da sam drzak, jer sam za GF3 Ti200 ponudio 90 Eura.
I to je bila bas teshka svadja.
Eto vidis, kako Aca nije chovek zlopamtilo, i malo nakon toga on je za jedan GF3 rekao da vredi 100 E i to Vivo verziju, a ona nesretna karta, koja je bila uzrok svadje je imala obican TV-out. 😀😀
Naravno, to da citiram Acu je bilo ironichno, ali se nisam nadao da ce neko primetiti. Imas pivo.

P.S. Pozdrav za gore pomenute, i nadam se da ste prodali tu karticu, koja se neko vreme shetala izmedju vas trojice.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gde naci GF3 ti200

notax je napisao(la):
Nisam hteo da talasam, ali si me odushevio.
Pa, nije valjda da se secas one svadje izmedju mene sa jedne strane, a sa druge strane su se poredali Milan, Aca i Simson, gde su me napali iz svih oruzja da sam drzak, jer sam za GF3 Ti200 ponudio 90 Eura.
I to je bila bas teshka svadja.
Eto vidis, kako Aca nije chovek zlopamtilo, i malo nakon toga on je za jedan GF3 rekao da vredi 100 E i to Vivo verziju, a ona nesretna karta, koja je bila uzrok svadje je imala obican TV-out. 😀😀
Naravno, to da citiram Acu je bilo ironichno, ali se nisam nadao da ce neko primetiti. Imas pivo.

P.S. Pozdrav za gore pomenute, i nadam se da ste prodali tu karticu, koja se neko vreme shetala izmedju vas trojice.
Ma, secam se ja toga dobro... Pazi, rec je bila o Acinoj karti, koja je stvarno izuzetan primerak, jer se overklokuje zverski dobro (bese 270/560 ili tako nesto... u svakom slucaju fenomenalno). Ali, to je bilo pre neka 2-3 meseca, i tada je vredela tih 120 €. OK, mozda ne 120, ali bar 115 sigurno. A za te pare bi ti sigurno dao tadasnji vlasnik.
Osim toga, u to vreme, realna cena za "obicne" (ne neka DeLuxe i sl. cuda) Ti200 je bila oko 100 evra. Naravno, mogao si da nadjes jeftinije, ali to da preveslas nekoga :beat:

A zasto ja sve ovo ovako cenim? Evo zasto... Ja sam moju Ti200 to vreme prodao za 105 evra, to je bio Prolink-ov model, koji se, po mojim standardima, nista posebno nije klokovao (220/530 i ni makac vise).
E sad, znaci sa jedne strane moj Prolink, odlicna slika (zaista... bolja i od ASUS-a i medju najboljim GF3) i (ajde da kazemo) solidan O/C od 220/530 za 105 evra i Acin Leadtek, sa ubedljivo najboljom slikom od svih GF3 i zwerskim O/C-om od 270/560 za 120 evra...
Mislim da vredi tih extra 15 evra... ili bar 10.

Pozdravljam te i odbijam pivo... na "terapiji" sam vocnim sokicima - cak nista gazirano! 😀😀

Nazad
Vrh Dno