Ma kapnes brate malo super lepka i nema vent nigde da makne.Ili sa strane kacis vent pomocu kaiseva.
Brate,Zalman ne moze nikad da bude B varijanta![]()
Priznaj da si spreman da za 150 kinti razlike u ceni ,okrenes 50 firmi da se sam uveris da niko nista nema i da kao navodno ocekuju da im stigne svasta nesto.Samo na telefonske impulse ima da potrosis tih 150 kinti,da ne pricam o zivcima,koji po meni nemaju cenu.:crash:
Brate,Zalman ne moze nikad da bude B varijanta![]()
Priznaj da si spreman da za 150 kinti razlike u ceni ,okrenes 50 firmi da se sam uveris da niko nista nema i da kao navodno ocekuju da im stigne svasta nesto.Samo na telefonske impulse ima da potrosis tih 150 kinti,da ne pricam o zivcima,koji po meni nemaju cenu.:crash:
dekara: druze dovoljan je i jedan sraf (samo dobro stegnut) da drzi tog zalmana kako treba!
pole: nevidim razlog zasto nebi bilo kad covek radi sa tim.
Sorry, ako sam nekog uvredio,nije mi to bila prvobitna namera,nego stvarno nije u redu da neko pokusava da ubedi sve kako je Jugic (gl. CM) bolji od Jaguara (gl. Zalman).Zalman je za mene pojam ozbiljne firme i zato se ponekad zanesem (Zalmanija).
Dekara, tebi onda treba ZM-NB32JMa znam za zalmana naravno ali mi ne odgovara zato sto nije ravan odozgo tj. ne mogu da zasrafim ventilator na njega, ili mozda i mogu sa dugackim srafovima :trust:.
Dekara, tebi onda treba ZM-NB32J![]()
Sorry, ako sam nekog uvredio,nije mi to bila prvobitna namera,nego stvarno nije u redu da neko pokusava da ubedi sve kako je Jugic (gl. CM) bolji od Jaguara (gl. Zalman).Zalman je za mene pojam ozbiljne firme i zato se ponekad zanesem (Zalmanija).
@Chuck norris
Brate, pratim tvoje korake i sve mi je jasno zasto takva reakcija,ali ja ne samo da ne drzim Zalmana,nego nemam Z od Zalmana za prodaju.Voleo bih da pocnem da radim Zalmana ali vec ima onih koji njega rade dugo dugo (Noki,Hgspot),nisam tebe ubrajao jer vidim da ti ne ide bas.Umesto da nekima odgovara to sto upucujem ljude ka Berzi ortaku (Nokiju)
da rese svoj problem,vidim da se neki drugi bune zbog poznatih razloga (konkurencija).Zbog svega toga necu vise da spominjem ni Berzu ni Noki-ja,radicu samo za mene,briga me za ostale.
Ima li u Desk-u tih CM nb hladnjaka? Uzeo bih par komada.
Ej,imam ja jedan ZM-NB47J,kupio ga da mi se nadje u slucaju da zatreba,moze da bude tvoj za 500 RSD.I da nije koriscen.
Sto ne kupis lepo oba kulera i napravis mali test, pa onda da objavis ovde na forumu ili u nekim novinama.
Ej,imam ja jedan ZM-NB47J,kupio ga da mi se nadje u slucaju da zatreba,moze da bude tvoj za 500 RSD.I da nije koriscen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari