Šta je novo?

Gde naci Chieftec-a u Beogradu???

Srkki

Čuven
Učlanjen(a)
05.08.2003
Poena
604
Postovanje mladici, i devojke...
Posto mi je Delimir dao neke ubedljive argumente povodom svog kucista..
Odlucio sam da ga pozdravim :happy: i pozovem da mi da detaljnu specifikaciju svog kucista tj. tacnu oznaku da ne bude zabune..
i da mi predlozi kulere i koliko da ih stavim...
Takodje ako imate jos neku sugestiju za to gde mogu da pazarim Chiftec-a i eventualno da mi predlozite jos nesto uz njega da uzmem od opreme.. kulere, napajanje....
SLobodno napred :wave;

Pa na crnom Chieftecu imas mesta za dodatnih 4 8CM fanova tako da ti preporucujem da toliko i stavis :) Dva fana dodajes pozadi (da izbacuju vazduh) kod procesora, jedan u kavez sa HDD-om (da ubacuje vazduh, tako ce hladiti i HDD) i jedan ispod kaveza za HDD (da ubacuje svez vazduh u kuciste).

Simpson (moderator u O/C sobi) je prodavao svoje plavo Chieftec kuciste koje takodje prelepo izgleda i ono ima i jos jedno mesto za fan na bocnoj strani kucista (ubacuje vazduh, kao kod TT Xaser-a).
On je prodavao samo limariju, pa vidi da li je prodao, cini mi se da je samo limariju cenio oko 50e. Njegovo je takodje prakticno novo (ja bio kod njega kada ga je kupio).

Tacna oznaka mog kucista je TX-10BD http://www.chieftecusa.com/scorpio.htm , a tacne specifikacije svih modela imas na http://www.chieftecusa.com/ ili na www.chieftec.com.

Obrati paznju samo da je razlika izmedju Scorpio, Matrix i Dragon (to je maska kao kod TT-a) modela u prednjem panelu (maska) pa odaberi nesto u skladu sa svojim afinitetima. Scorpio je TX, Dragon je DX, a Matrix je MX. Oznake u produzetku predstavljaju boju. Ako je u pitanju big tower (6 5.25 slotova) onda je oznaka TA itd...

Ja sam uzeo Chieftec TX10-WD 360w i Cooler Master 8-mice 4 komada kod marzza. Probaj na [email protected]. Prezadovoljan sam. Znaci 6 ventilatora radi u kucistu i jedva da se cuje. CM 8 se vrte na 2300 obrtaja.
Moja preporuka ....

probaj na 3614-687

Gde mogu da uzmem bocnu stranu za DX-10BD da ima prorez za ventilator i po kojoj ceni? Moze da bude i sa prozorom ali ne mora...

kepa je napisao(la):
Ja sam uzeo Chieftec TX10-WD 360w i Cooler Master 8-mice 4 komada kod marzza. Probaj na [email protected]. Prezadovoljan sam. Znaci 6 ventilatora radi u kucistu i jedva da se cuje. CM 8 se vrte na 2300 obrtaja.
Moja preporuka ....

Hvala ti Kepo druze :wave;

Probacu kod Marzza ali ja sam iz Beograda pa sam ogranicen samo na tu teritoriju...
ali probacu u svakom slucaju.. cheers

Srkki je napisao(la):
...

Hvala ti Kepo druze :wave;

Probacu kod Marzza ali ja sam iz Beograda pa sam ogranicen samo na tu teritoriju...
ali probacu u svakom slucaju.. cheers

Pa i Marzzo ti je u BGD ...

:wave;

Trenutno imam identicno kuciste kao i delimir i sve sto je covek napisao stoji. Kuciste je odlicno. Chieftec vise nije problem naci u Beogradu. List, Desk, Simm shop.
Preporucujem ti da odes na sajt Pin-a i pogledas sve modele. Ako u Beogradu trenutno nema model koji se tebi svideo kontaktiraj Simm shop i oni ce ga za dan-dva dopremiti iz Novog Sada. U sustini, sve se svodi na prednju masku jer je unutrasnjost manje vise identicna za sve modele. Mozes da pogledas i ovu noviju seriju kucista - BX.

Vrh Dno