lucky2001 je napisao(la):.............
Da i jos jedna stvar 90% Laptopova koje bi mogao da nadjes po gradu a da nisu ganc novi su uglavnom sumnjivog porekla ,ukoliko planiras da sa njim ides negde preko moze da ti se desi kao jednom mom dobrom drugaru na aerodromu u Londonu(gospodine mozete li izvuci vas Laptop ,kada ga je izvukao cisto su prosli preko seriskog broja ,ispalo je da je njegov Lapic dekran u Austriji ,face razbile izlog u najjacoj ulici u Becu,sta je sa Laptopom ,pogadjaj.
Mica je napisao(la):...
Kada se ima nesto sumnjivo, prvo sto se uradi je da se skine, izgrebe, oljusti, kako vec na cemu, serijski broj i isto tako unutra, ako je moguce.
Na kraju, nije lose na laseru, po mogucstvu kolor i na foliji isprintati neki novi broj, cisto onako, da ne izlgeda sumnjivo.......
Kakaroth je napisao(la):Tesko ces naci nesto novo sa RS232. Zato postoje port replikatori!
lucky2001 je napisao(la):Licno bih preferirao DELL,Toshibu,Acer i Gericom,
Sasa je napisao(la):...
Gericom ?
Svakim danom sve vise napredujes, tj. prvazilazis sam sebe.
Moja preporuka, IBM ili Toshiba za top modele, eventualno Compaq
Dell ili HP za neku srednju variantu, Acer kao najlosiju.
Pozdrav!
lucky2001 je napisao(la):A ustvari dzabe se nerviram ti si dokazo svoju strucnost ,
kad ga vec pljujes, jesi li probao Gericom Masterpiece XXL 16" TFT ili Gericom Hummer Force 15" TFT ili
Gericom Overdose Radeon MC 15" TFT
a da jesi ,ne bi se ni usudio usta da otvoris ,amateru.
Taj IBM i HP bi mogao samo amaterima da uvaljas ili nekim nedokazanim burzujima , a o compaq-u ne bih ni pricao ali moram ,sugava plastika ,cd-rom-ovi koji pucaju bukvalno se lome, nestabilne i spore masine i sto je najgore puca mu preklopnik(cudo jedno).Pa nije mu samo djubre laptop vec i svaka desktop varijanta.
Ne vidim cemu takvo ponasanje :Slucky2001 je napisao(la):Lucky sreco, na cemu si ti to ?
Na tebi sam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari