Šta je novo?

Gde mogu da poslusam sledece zvucnike ?

Hektor

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2004
Poena
609
Kupujem 5.1 zvucnike, za DVD player.
Zelim da poslusam modele koji mi cenom odgovaraju.
Tek onda odlucim sta cu kupiti.
Mozete li mi pomoci oko toga gde u Beogradu mogu poslusati sledece modele (bez da maltretiram i molim prodavca da raspakuje zvucnike i obaveze da ih onda kupim).

MICROLAB X5L 5.1 (ili identicni Neo/BLUEBERRY SW-X55)
Xoro HXS 531
Genius SW-HF5.1 5000
Shockwave SW390
Mozda i Neo/blueberry sw-g51 (mada nemaju daljinac pa ne znam)
Kinyo zvucnike nigde nisam video ...

Valjda je to sve, mozda sam neki model i zaboravio...ako se vi setite.

Da napomenem da sam bio u par prodavnica koje imaju neke od ovih zvucnika i nisam imao priliku da ih cujem kako rade, jer ih ili drze upakovane ili im to nije uobicajena praksa.

Dok neko ne odgovori da napisem sta sam do sada video, ne cuo :D :

MICROLAB X5L 5.1 (ili identicni Neo/BLUEBERRY SW-X55) Nisu hteli da otvore kutiju i raspakuju, kapiram da imaju onaj Bose look, i neke stalke za 2 satelita.

Xoro HXS 531 Deluje masivno, ali mi je wufer jaku ruzan zbog one svetlucave plastike i boja iverice mi se ne svidja, nit mi se slaze sa ostatkom drvenarije u sobi. S druge strane deluje pouzdano i masivno i ima 5.1 dekoder ako ne gresim.

Genius SW-HF5.1 5000 Vizuelno mi je mozda najlepsi

Shockwave SW390 Nisam ga video, ne volim plastiku i "moderan" izgled ali sam cuo da ga vredi poslusati

Mozda i Neo/blueberry sw-g51 (mada nemaju daljinac pa ne znam) fino izgleda, pojacalo odvojeno od zvucnika prilicno tesko, kao i zvucnici, moze da ukazuje na kvalitet

A evo ih i slike, pomoci ce ljudima sa istom dilemom:

MICROLAB X5L 5.1 (ili identicni Neo/BLUEBERRY SW-X55)
microlab_x5_m.jpg
i
bigimg.jpg

Xoro HXS 531
!xoro_hxs_531_b.jpg

Genius SW-HF5.1 5000
8026_200.jpg

Shockwave SW390 +AM/FM Tuner
kt-705.jpg

Mozda i Neo/blueberry sw-g51
bigimg.jpg

A da li razmiljao o Jazz Sound zvucnicima, konkretno model JS-9940. Pre par godina veoma popularan model, razbija kako se jako cuje ima ukupno 200RMS!
Mozes da ih pogledas cini mi se u "Sampro" i kostaju oko 16.000.

Utisci su bili razlicititi ali u globalu dosta hvaljeni zvucnici, a trenutno na nazem trzistu za tu lovu i nemaju neku konkurenviju mozda Geniusov model koji si pomenuo ali mislim da je JS 9940 dosta ozboljniji proizvod!

imas raspakovan i privezan xoro u tehnomaniji u durmitorskoj

Ti Microlab (Neo/Blueberry) sviraju jako lepo za te pare , a lepo i izgledaju . Ja ti preporucujem njih , od ostalih sam cuo sam genius i mislim da su losiji ( po zvuku)

Vrh Dno