Šta je novo?

Gde Mogu Da Nadjem Mb U Londonu!

company69

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2006
Poena
316
Molim Vas pomozite ako mozete.

Naime imam Compaq Presario 1200 (dacu vam i ostale oznake mada neznam da li Vam znace nesto MODEL NUMBER 1211CA,SERIES CM2060) na laptopu mi je crkla graficka i nazalost posto je integrisana niko nemoze da je sredi.Za par dana drugar mi se vraca u Srbiju iz Londona, pa sam mislio da ga upregnem,a Vas sve ljude dobre volje molim da mi pokusate naci neke aukcijske kuce,ili oglase na podrucju Londona ,ili bar engleske gde bi on mogao da kupi i da mi je ponese,polovnu,novu,ispravnu,neispravnu... svejedno, bitno je da ne kupuje novu,da ne cekam par meseci i da ustedim na transportu.Ja bih i sam trazio ali engleski pojma nemam a i ne snalazim se bas sa tim sajtovima gde se to prodaje poput ebay-a itd itd

HVALA HVALA HVALA HVALA !!!!

mozda sam vas zbunio.malo sam konfuzno objasnio.
Znaci ne interesuje me nova maticna u radnji jer je neisplativo,ali moze da dodje u obzir nova u smislu da je nekoriscena...

Poslednja izmena od urednika:
to što ti ne znaš engleski, nije izgovor. zna tvoj drugar pa ako je on ili neko tamo registrovan na ebay, nek pazari. jedinu uštedu možeš uraditi ako pazariš defektni laptop kojem greška nije ono što je kod tebe, npr ogreban ekran, nema baterije i sl.
kakogod okreneš ni na ibeju nemožeš za dan ili dva da pazariš robu.

hvala

ok, ukapirao sam sta pricas. Jos me jedino interesuje ,po tvom misljenju kolika je cena za takve defektne laptopove kojima je stradalo nesto drugo sem maticne.Tj da li se isplati cekati takav ulov i placati dhl isporuku u Srbiju.S obzirom da popravljam laptop trojcicu...

Ne.

Vrh Dno