Šta je novo?

Gde kupovati na NET-u?

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Vec duze vreme planiram da od Raiffaisen bank-a uzmem Visa Virtuon karticu, pa me interesuje iskustvo ljudi sa kupovinom na NET-u i poziciju kupca iz YU,kako se placa carina,bezbedni sajtovi...Unapred zahvalan. type;

Meni nije bilo problema sa kupovinom knjiga sa amazon.co.uk, stigla knjiga u roku (2 nedelje), ovi iz poste nisu otvarali :) a lepo je deklarisano na posiljci sta dobijas...btw americki sajtovi ne prihvataju Virtuone jer jos "zvanicno SCG nije priznata kao drzava od strane SAD?!"

Mislim da se neces bas usreciti sa Visa Virtuon karticom. Pretrazi malo forum. Cini mi se da je bilo price o toj karti.

soko je napisao(la):
Mislim da se neces bas usreciti sa Visa Virtuon karticom. Pretrazi malo forum. Cini mi se da je bilo price o toj karti.

Visa Virtuon se u Evropi prima manje-vise na svim sajtovima koji uopste nude opciju slanja robe u YU/SCG. U USA je primaju za placanje usluga, za robu jos uvek tesko. Tako da osnovni problem nije do ove kartice, vec u i dalje losoj reputaciji nase domovine....

OK,mene interesuje koji E-store-ovi salju robu u SCG,kako se carini tehnicka roba...?

Vrh Dno