Šta je novo?

Gde kupiti univerzalni daljinac?

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
kao sto kaze subject: treba mi daljinski upravljac za neki stari Kamacrown TV (seca li se neko te marke? :) )... e, sad... gde da ga kupim? nasao sam neke daljince, ali kostaju nesto mnogo (neki kostaju i 2-3 puta vise od realne cene tog krs TVa)

Gde ima da se nadje neki jeftini univerzalni daljinac za TV (SAMO za TV!)?

ma imas na pijaci kopija pilot daljinca za 300/400 dinara.ja sam takav "original"na sajmu platio 700

na buvljaku... (naravno, novi daljinci)

Ja sam kupio u suterenu Beogradjanke (ulaz iz Masarikove), a ujedno i popravljaju stare...

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
kao sto kaze subject: treba mi daljinski upravljac za neki stari Kamacrown TV (seca li se neko te marke? :) )
E, ja hteo da kupim daljinac za stari Stylandia TV (u stvari remarkiran Nec, pokazalo se kad sam ga otvorio). Pitam pre nekoliko godina prodavca univerzalnih daljinaca na Zelenjaku da li može da radi sa Stylandiom, a on mi kaže: "Ma gde može, to tvoje nije TV, baci ga u kontejner". :d

Ako imas neki moderniji mobilni telefon sa ic portom mozes skinuti sa neta program za sve vrste televizora...i koristiti phone kao daljinski...znam da nije neko resenje, ali ako nema boljeg... :)

Pilot ne podrzava Kamacrown :(

Ja sam pre godinu dana video na sajmu reklamu "IMAMO DALJINSKE ZA KAMACROWN", mislim da je predzadnja hala kod jednog sto prodaje daljince, maske za telefone, zvucnike i one male kineske kamere za nadzor.
Ovi kineski univerzalci ne podrzavaju Kamacrown, sada sam proverio spisak.

Poslednja izmena:
Bul. Kralja Aleksandra, radnja pored BG Elektronika, prodaju daljince. Tu je kupljen kineski daljinac za Kamacrown (E37) pre 6 meseci, odlichno radi.

Imas na buvljaku gaaaamuuuuu takvih uredjaja.Do sada sam koristio mali milion njih, svi rade lepo.

Imaš više takvih daljinaca kod "autostopera, mega-spamera i vlasnika..." ma znaš o kome pričam :)

Nazad
Vrh Dno