Šta je novo?

Gde kupiti Sony PS2

• Začetnik teme Začetnik teme Neša
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neša

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2002
Poena
630
Ima li neko predlog gde u Beogradu kupini Sony Playstation 2, a da to nije Beosoft. Ako moze i sa ugradnjom cipa, bilo bi idealno. Ako nekoprodaje privatno nove, neka mi pise na pm.
Koje su okvirno cene za osnovni paket?

Poslednja izmena:
Neša je napisao(la):
Ima li neko predlog gde u Beogradu kupini Sony Playstation 2, a da to nije Beosoft. Ako moze i sa ugradnjom cipa, bilo bi idealno. Ako nekoprodaje privatno nove, neka mi pise na pm.
Koje su okvirno cene za osnovni paket?

Kolega je kupio u BigApple, ima već ugrađen čip, pošto je uzimao i dodatni gamepad i mem.karticu (a i iz drugih razloga 😉) se malo cenjkao pa je super prošao, beše oko 230€ sve zajedno. Inače pojma nemam koliko to sve košta.

Imash polovne za 150€ koji su bolji od novih...

Pa lepo, smanjena cena, snizen kvalitet. I nije samo to. Loshi chipovi i loshe ugradjeni chipovi mogu da ubiju laser posle par meseci do godinu dana, a kada imash konzolu staru godinu i preko, i koja radi kako treba, garancija je da ce raditi dozivotno. "Debeli" PS2 je daleko kvalitetniji i ne greje se uopshte za razliku od slima...

Drug mi nudi "Debeli" PS2 za 100€ sa ugradjenim cipom jednim dzojstikom potrebnim kablovima.Prodaje ga iz razloga jer je dobio Slim.Definitivno kupujem.

Obrati paznju da chita kako treba, jer nishta nemash od toga ako ti zapadne losha kombinacija chipa...

Samo chitanje diskova je bitno...

Nazad
Vrh Dno