Šta je novo?

Gde kupiti SE k700i i posto?

jaksa

Odeljenje za zaštitu naroda
Super Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
:)

Je li ovo neka provokacija? :D
'Oćeš ja da ti prodam svoj? Telekom or'ginal, uzet par dana pre Nove godine...sve mu radi, čak i više nego što treba :D Naime, dešava se da sam pozove neki broj iz imenika :S: 'ladno vidim u listi poziva da sam zvao nekoga desetak minuta ranije a znam da nisam + tastatura je zaključana.
Ono što se ne dešava uvek je ispisivanje imena iz imenika (ni sam ne znam u koliko slučajeva, imam čoveka u imeniku samo na jednom mestu, ali nikako da mi ispiše ime, već samo broj).
Baterija dva dana sa dvadesetak poziva i nekoliko poruka dnevno, ništa gprs i drndanje...
Zoom na kameri ne može da radi dok snima, na fotoaparatu ne radi nikako, i nije 4x kao što piše u specifikacijama, već 2x.
Ali zato radio radi super, B92 hvatam svuda :)

Ne, ne vidim zasto bi bila provokacija.
Imam t630 koji mogu da prodam (povoljno po mene), pa mi nekako logicno da kupim k700.

vectorman je napisao(la):
Zoom na kameri ne može da radi dok snima, na fotoaparatu ne radi nikako, i nije 4x kao što piše u specifikacijama, već 2x.
Ali zato radio radi super, B92 hvatam svuda :)

Koliko se secam (imao sam k700 pre vise od godinu dana), 4x zoom je radio samo na manjim rezolucijama...
Meni je brljavio software isto, par puta se desilo da alarm nije zvonio, jednostavno se sam probudim par minuta posle termina kada sam ga podesio, i vidim da je alarm podesen kako treba i da jednostavno nije zvonio...

Ja nikakvih problema sa software-om nisam imao za ~5 meseci koriscenja, baterija mi izgura i do 5-6 dana a prosek je 4-5 dana, uz nekoliko razgovora dnevno. Presao sam sa SE T300 uz neslavnu epizodu sa mpx200 :smoke:, i ne kajem se ;), razmisli i o k608i trebalo bi da je malo bolji/noviji od k700i.
:wave:
K608 vs. K700

Ako hoces original --> http://www.quadra-com.net/

Poslednja izmena:
jaksa je napisao(la):
Ma super ste vi svi, ali niko da kaze gde/posto :D
Evo ja ću pokušati da pomognem. Nemam SE, ali je moj drugar pre par meseci kupio K700i u tržnom centru u Sremskoj ulici, u jednoj prodavnici na spratu, odmah levo od stepeništa, pa preko puta. Na kraju tog hodnika je menjačnica. Tu je ranije za devojku kupio neki najjeftiniji SE sa ekranom u boji. Zadovoljan je,
fon ga ne :crash: :crash: , a izabrao je tu radnju zato što daju full garanciju na aprarat, a ne ono: ne važi za ekran, tastaturu, bateriju, elektroniku...

Ček bre da ga okrenem...Monet, to je naziv prodavnice. I bili su jedni od najpovoljnijih sa cenom.
Pozzz :banana: :banana:

preporuka mobilland - 149eur.
Dobre sanse da dobijes nebrendiran, a ukoliko je brendiran onda je flashovan sa nebrendiranim softverom. Garancija godinu dana kako kazu 'na ceo aparat' tj. hardver i softver. Adresa i telefon na linku u postu #8.
To je moja preporuka ali ipak vidi ti na vise mesta jer niko od njih nije 'cvecka' i zavisi od trenutka do trenutka i od situacije do situacije.

Jakso, ne daj da te obeshrabre za K700. Ja ga imam mesecima, radi perfektno, jedino mi smeta sto se resetuje kad padne sa vece visine /~1.5m/.
Inace pre ovog polovnog uzeo sam u radnji novog koji je brljavio nenormalno.
Ali nisam se dao, hteo sam K700 i uzmem polovan, ali radi kao leptir.

Hm, moram da kazem, pitaju me ljudi u okolini kada cu da menjam fon. Navikli da menjam a ovaj drzim oko pola godine mozda i vise, ne seca se tacno.
Ma sta da ga menjam kad mi je super, sve potrebe mi zadovoljava, ima sve sto meni treba, cak ima i viska, meni su to radio, kamera....
Vazno mi je da je pouzdan, da je mali, lepo izgleda, lepo radi, zove, poruke, net po potrebi, i to je to, a stvarno za te pare ima izuzetan ekran i memoriju.
Ne planiram da ga menjam skoro. Toliko o K700. :)

Nazad
Vrh Dno