Šta je novo?

Gde kupiti Panasonic plazmu?

zzmm

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 9600X 3.90GHz AM5 BOX 100-100001405WOF/ARCTIC COOLING Liquid Freezer III 280 black
Matična ploča
Asus Rog Strix RTX 3070 O8G-GAMING
RAM
G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5K
GPU
Asus Rog Strix RTX 3070 O8G-GAMING
Storage
SSD M.2 500GB Samsung 970 EVO PLUS V-NAND NVMe 3500/3200MB/s, MZ-V7S500BW :: SAMSUNG 250GB 850 EVO SATA3 2,5" MZ-75E250B/EU :: 500 GB Hitachi
Zvuk
Sennheiser
PSU
MSI MPG A750GF 750W
Kućište
Thermaltake Commander C31
Monitor
AOC 27" IPS 27G2U/BK 144hz
Miš & tastatura
Zowie FK1b :: Reddragon Apas - Red switch
Ostale periferije
Sennheiser GAME ONE
Steam
https://steamcommunity.com/id/zzmm/
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Zeleo bih da kupim Panasonic plazmu 37-42" (idealno 40"), pa molim da mi preporučite prodavnicu sa najpovoljnijim cenama i izborom modela.

Mislim da ne postoji 40" model već samo 42" (37" izbegni) a ima ih po Tehnomarketu, Megastores Electronici...

pa nema izbegavanja, samo su retke. 37 je skuplji da se napravi nego 42 :)
Imaš najveći izbor u BigBangu a i cene su najbolje...

Mislim da ne postoji 40" model već samo 42" (37" izbegni) a ima ih po Tehnomarketu, Megastores Electronici...

Naravno da ima 40". Njih obicno odmah prodaju.
Cuo sam da na Kanarevom brdu postoji prodavnica koju drzi uvoznik, navodno. Ne znam da li je to tacno a na netu ne mogu da proverim.
Megastores sam posetio, kao i Tehnomaniju, ima li nesto drugo, bolje...

Ha, ha, kad ja slusam prodavce u nasim trgovinama, to mi je rekao covek u Elektronikiju, navodno imali su i 40", ali su odmah prodali, tako da sad imaju samo 37 i 42.
Sad sam i ja malo proguglao i zaista nisam nasao. Mozda i ima ali su izgleda retki, mrzilo me da budem perfekcionista, jer ako ih na Google ne mogu naci kako cu tek u srpskim prodavnicama.

Prodavci mesaju lcd i plazme, nista cudno :)

Bio danas u BB, imaju nekoliko modela iz novih serija sa cenama od 6 cifara. Pitao imaju li mozda starije serije Panasonika, a oni mi pokazali LG, ja ih prezrivo pogledao i izasao.
Ima u Tehnomaniji Panasonic TX-P42U10E, za prihvatljivih 75000 din Ful HD itd. Sve lepo zvuci ali sam malo sumnjicav, nigde ne mogu da nadjem sta znaci U serija...

video sam te plazme u onom novom trznom centru na Uscu, kod CK.
ne mogu da se setim imena prodavnice, ali nije tesko naci. mislim da je na trecem spratu.

i moram da priznam da ona famozna serija G10 ne izgleda nesto drugacije/bolje od ostalih TV-a tamo.
mozda nisu podesili kako treba ili ja ne znam na sta treba obratiti paznju.

Da li neko zna nesto o modelu Panasonic TX-P42U10E i uopste kakva je to serija U. Ne uspevam na netu da nadjem nista odredjeno. Cena je za trecinu niza od X i G serija, a specifikacija gotovo ista. Molim svakog ko ista zna da mi hitno odgovori, jer moram vec danas da pazarim.

Za televizorima, kolima i ženama ne treba trčati :D

Ovdje je bitno i spomenuti U10 model, koji je s druge strane identičan S10 modelu ali s jednim HDMI ulazom manje i ne postojanjem PC ulaza kao i DTS izlaza.

Dakle sve rečeno za S10 vrijedi i za U10 model.

ona prodavnica na Uscu se zove bigbang i nalazi se na drugom spratu trznog centra, imaju fin izbor tih plazmi kao i LCD-ova.

A i izbor je slab.

Podnesi izvestaj sa obilaska lokacije, kojih modela ima, najpopularnijih naravno, sto samsung sto panasoanic :) , po kojim cenama i kakvi su uslovi placanja :)

50U10 ima povoljno u WEG-u.

To je odlican displej, nova generacija mada nije NeoPDP i ima manje konektora, recimo nema VGA.

No, mislim da je tih ~120k dinara odlicna cena za 50" FullHD Panasonic poslednje generacije.

Nazad
Vrh Dno