Šta je novo?

gde kupiti original warcraft 3 igru?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
tema sve kaze, gde je kupiti...e da interesuje me i original frozen tron za warcraft 3...., znaci, gde se u okolini BG ili u BG, NS moze kupiti.....

poz i hvala za odgovore!

Vidjao sam original u Mikro knjizi na Banovom brdu.

Požeška 81 a, 11030 Beograd, Srbija i Crna Gora
tel. 011/3540-544, 3540-545, faks 3058-034
www.mikroknjiga.co.yu

Nazovi ih telefonom pa pitaj, trebalo bi da imaju ;)

Imas u novom merkatoru na nekom specijalnom popustu za 750 dinara...moguce je da je u Platou taj popust i veci, mada nisam proveravao.

Nema sanse da je uplatou veci jedino moze biti manji. Kod njih je sve skuplje. U merkatoru sam video Guild Wars za 1300 dinara.
Inace te kutije su na srpskom ali radi na Battle Netu.

vampire ne izmisljaj

Ako mislis o Guild Wars to je tacno. :D

Poslednja izmena:
vampire je napisao(la):
Nema sanse da je uplatou veci jedino moze biti manji. Kod njih je sve skuplje. U merkatoru sam video Guild Wars za 1300 dinara.

jel igra neko guild wars,zanimaju utisci jer kontam da je kupim. kolko sam nachuo dobra je igra.

Ja igram Guild Wars igra je odlicna skoro dobra ko WoW ako volis Diabla onda kupuj obavezno posto je na tu foru.Inace ja sam kupio pa mi nije radila pa sam kupio drugi primerak i radi lepo!

moram uzeti onda,znachi 1300din nije puno za razliku od wow a i nema onih fazona da moras stalno kupovati neki vid dopune da bi igrao.
jel dovoljan modem za igranje? ili mora nesto jache.

Gde je to Guild Wars 1300 dinara??

Astral_NS je napisao(la):
moram uzeti onda,znachi 1300din nije puno za razliku od wow a i nema onih fazona da moras stalno kupovati neki vid dopune da bi igrao.
jel dovoljan modem za igranje? ili mora nesto jache.

Svuda kosta 2000 dinara

vampire je napisao(la):

to sam ovde procitao

Izmislja. 19XX dinara je u Merkatoru, prekjuce sam bio tamo...

I sta sa tim topikom na sbb forumu? Tu 4 coveka raspravljaju o 7 tema. Pokretac kaze Guild wars u merkatoru 1300 dinara, drugi kaze da wow ne kosta 25 funti, treci pita kako da mu nick bude slayer a cetvrti pita sta je guild wars...

lol ****** vazno da taj kaze da je GW u merkatoru 1300 dinara

Pa nije 1300 dinara, tu je poenta :d :)
Poz!

ima GW Beotelova i Extreme akcija do 31.12.2005. za 2290din uz to dobijas Beotelov Flat dail-up ili 3 meseca besplatnog adsl-a po ceni jednog. Ako igra na kutiji ima Beotelovu nalepnicu sa brojem info>> www.extremecc.co.yu
Inace cena je od oko 1900din, ali bez BTN nalepnice.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno