Šta je novo?

Gde kupiti kutije za diskove :) ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kole89

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
319
Gde bih u Beogradu ili Zemunu mogao da kupim kutije za diskove najjeftinije?

TC Arkade, podzemni prolaz ispod doma omladine.

Imas cene od AlfaMedia-e ali prodji za svaki do TC Arkade, podzemni prolaz ispod doma omladine.Ima 2 radnje, imaju super izbor,mislim na boje , debljine , kutije za vise od 2 cd-a pa sad zavisi sta ti treba...

Da ne otvaram novu temu, jel i dalje vazi da su ovi najpovoljniji ili ima nekih promena.
Posto vidim u cenovniku da je sada u Alfamediji 100 komada slim oko 1000 din .... sta ti je inflacija :d

Ti si sigurno kupovao "Slim Box - CD10" - 6.08 din, a ja sam gledao cenu za "DVD Box Slim" - 10.3 din. Nesporazum ... :)

Sad cu verovatno da ispadnem glup u drustvu al moram da pitam :d : U cemu je uopste razlika izmedju kutije za DVD i CD ? Zasto su za DVD skuplje ?

Koliko ja znam vece su,a ove manje...

Tom^Cat je napisao(la):
Sad cu verovatno da ispadnem glup u drustvu al moram da pitam :d : U cemu je uopste razlika izmedju kutije za DVD i CD ? Zasto su za DVD skuplje ?
Pa ove za DVD si maltene ko kutije za VHS kasete a za CD .... pretpostaviću da znaš kakve su :)

Pritom, kutije za DVD imaju i onaj najlon gde se stavlja omot tako da i to poskupljuje proizvodnju...

Ali DVD moze sasvim lepo da se drzi i u kutiji za CD, to sam hteo da kazem. Imaju iste dimenzije, znaci nema nicega sto uslovljava razliku u njihovim kutijama pa me je zato zbunila ta podela, mogli su da napisu i : obicne kutije za disk, malo bolje kutije i fency kutije :d
I u vreme CD-ova su postojale fensi kutije za diskove koje su bile skuplje (naprimer u kojima su dolazili orginal filmovi, programi, itd) ....

U svakom slucaju - idem sutra do alfamedia u kupovinu ... :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno