Šta je novo?

Gde kupiti kuler za 955 ?

MarkoG

Slavan
Učlanjen(a)
07.12.2007
Poena
309
Zeleo bih da kupim neki solidan kuler za moj Phenom II X4 955 BE, ali negde gde ce mi ga i ugraditi. Ne mogu oko toga da se bakcem. Nije mi bitno koji je kuler i pitanju, bitno je da je tih i da nije preko 3,000 RSD.
Ima li neko da ugradjuje za dzabe taj kuler ili makar za neku razumnu cifru od max 1,000 RSD ?

Ja bih ti ga ugradio drage volje..:D Ali,mrzi me da dodjem do Zemuna ;)

Molim Vas da se ovo ne protumaci pogresno :DDDDD

Mislim da je bar zilion puta napisano da za ~3k din naj naj najbolji izbor je 212 Evo ako pkaniras iole da klokujes,a ako ne-onda imas tx3 koji je jos jeftiniji a dobro radi posao..I u svakom slucaju zamoli ljude u radnji gde kupis cooler da ga ubace, pa ih pocasti za pivce,ili ce se javiti vec neki clan dore duse da ti to uradi for free :))

Uzdravlje..

Zero, hvala na savetima.
Zamolio bih nekog ko je siguran da mi kaze u koju radnju da idem, gde ugradjuju za dzabe ako kod njih kupim, ili makar tamo gde to nece da naplate preko 1 crvenu...

Dere mi se ovaj moj BOX mnogo, a idu topli dani, treba se pripremiti na vreme :)

Ako nećeš da kolkuješ uzmi TX3, njega možeš i sam da ugradiš. Nema potrebe za skidanjem ploče, kači se isto kao i box kuler.

Nazad
Vrh Dno