Šta je novo?

Gde kupiti iPod mini

• Začetnik teme Začetnik teme MR.BIG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ili mozes i po oglasima poshto sam vidjao da dosta ljudi prodaje ...

Cene su strahovite... u Americi 200$, ovde 232€ 🙁

Pa kupi u Americi. Sto poredite cene u USA sa nasim. Recimo u Holandiji je oko 210€ sto ipak pribliznije ovoj 'nasoj" ceni...

Ili kupis Dove dezodorans, pa sms-om posaljes kod i mozda dobijes iPod mini :d

MA dajte bre! Moji drugari su uvoznici Ultimate Nutrition sportskih dodataka ishrani pa su cene ovde egal kao i u USA! Kako to oni mogu a ovi za iPod mini jadni misle da smo konji! Ne samo za Ipod vec za dobru vecinu stvari se uvoznici ponasaju kao nekad vlasnici przionica kafe - da kupe mercedesa za tri meseca! Fuj!!!

Poslednja izmena:
LUC1FER je napisao(la):
Pa kupi u Americi. Sto poredite cene u USA sa nasim. Recimo u Holandiji je oko 210€ sto ipak pribliznije ovoj 'nasoj" ceni...

Pa i bih. Samo ne znam da li je problem prebaciti ga preko granice?

Nije problem. Meni je prijatelj doneo i najnormalnije je preneo. Ako cak i platis carinu izacice te oko 165E

poz

EDIT:
2 misterBig

Ultimate Nutrition koliko znam ne spada u tehniku pa samim tim ne moze da se poredi. Cene tehnicke robe u USA i Evropi se dooosta razlikuju

Poslednja izmena:
Da ali kao uvoznik dobijas eksportne cene koje su naravno dosta nize od tamosnjih maloprodajnih! Ali nema veze, bice i kod nas jednom sve OK!
Pozdrav

Ma ja ti pricam da je o cena u Evropi veca nego u Americi ne samo kod nas.

poz

nemojte dzabe da se nervirate. nikada nece nase cene biti iste kao u USA. nema to veze sa proizvodjacima.

ako sam dobro obvavesten, politika Applea je da su cene u USA u dolarima "iste" kao u Evropi samo u evrima 🙂

problem kod SCGa je sto verovatno uvoze male kolicine zbog malog trzista, pa je cena zbog toga veca

Bas tako i tu se negde dodje do te cifre od 230€ 😀

Nazad
Vrh Dno