Šta je novo?

Gde kupiti IDE kablove?

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
E pa proizvodjaci optickih uredjaja su se toliko izbezobrazili da nema kud dalje.Srecan sam kada neko isporuci najobicniji,najjeftiniji IDE UDMA33.Zna li neko gde ih ima?

Ima u Eurolink-u. Trazi Vladetu! Tel. 2403-522.
Ja sam pitao takodje za tvoj AIW ??

Drze ih Simpson i Sale mislim, a drzi ih i Gedza uvek. Njega mozes da cimas i kad ti trebaju oni kablovi od 90cm, mom ortaku je nabavio jedan.

U Desk-u imas kakve god pozelis kablove, i udma 100 , i 66 i 33 i fluorescentne
i one extra dugacke (za one koji imaju problema za velikim kucistima i sa lose
rasporedjenim konektorima)......bas sve sto pozelis imas.....

Iznenadio sam se da imaju (na Slaviji) i PS2> DIN adapter ( + DIN tastature).

Naravno da ima kablova na dosta mesta,ali su sumanute cene.U svakom slucaju,tnx za info.

Imam ja tonu kablova (novih), IDE, SATA, USB i FireWire izvoda, svachega... I dacu ih za simbolicnu cenu. A mozda kada skupim bas mnogo, zamenim za neki koristan hardver. Ili da iscimam Simpsa da ih menjam sve za jedan Belkin USB Bluetooth dongle...

byMAX, trebaju mi 2 IDE kabla i eventualno ako imas jos nesto na prodaju. Koja je cena?

Kakve USB kablove imas? Da slucajno nemas mozda kabl viska koji spaja usb i canon digitalac. To kosta oko 10 evra (drug mi tako kaze, ali ne zna gde da nadje, u profi foto valjda?)

Jel imam pice ako kazem gde da kupis usb kabl za Canon? (radi sigurno sa A60/70)
A, da, najvaznije - cena 160 din.

(Usb mini B)

Jel onaj crni? Imam canon a80, ortak ima canon a40 ali mislim da je to sve isto, gledao sam onu malu rupicu u aparatu. Ah da, pice imas, javi na private 🙂

Nazad
Vrh Dno