Vidi stvarno, a ubih se tražeći sat vremena....hvala!Imaš u Šapcu Gold elektronik
Ok hvala puno! Jel beše nije bitno sa koje strane je okrenut ? Samo se umetne ?Ima 1,25A uzmeš i probaš pa ako vrišnjava onda juriš 1,5A ili ako imaš nekog da ti donese iz Šapca dok čekaš završiće 1,25A
Mnogi i premoste pa šta bude, znam da su to radili na nekim stvarima za autoradio jer se ne proizvode odavno takvi osigurači
Zna li neko gde može u Srbiji da se pronađe 13pinski DIN konektor za video out na Atariju ST? U MG Elektronicu ga imaju u katalogu ali nema na stanju, a nigde drugde nisam uspeo da ga nadjem Googlajući po našim sajtovima![]()
Hteo sam da napravim adapter za napajanje c64->C128 pa sam nedavno kupio konektore za Amiga i C128 racunar preko ebay-a (traziti "high-quality power connector for Amiga 500, 600, 1200 & Commodore 128.", ovaj prodavac je bio iz Poljske). Mislio sam i da ovde okacim potraznju za tim konektorima, mozda ih neko ima da mu netreba; ali za 7€ po komadu mislim da nije preskupo, ne kupuje se to cesto.
Pogledajte prilog 400652
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari