Šta je novo?

gde kupiti bateriju za bezicnog panasonica

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Gde kupiti kvalitetnu bateriju za bezicni panasonicov telefon (da ne pisem model to nije bitno, baterija pored ostalih ima oznaku 2). Mislim nije problem gde da kupim bateriju, vec gde da je kupim a da traje. Jer sam proslog mesecu kupio bateriju koja je riknula (telefon ne izdrzi ni 3-4 sata. Dakle, ima li neko pozitivnih iskustava.

Bice da su ti uvalili koriscenu bateriju, ili da bas nemas srece. Meni su cak i najgori buvljacki "no name" krsevi radili bar 10 meseci.

Ma nisu mi uvalili koriscenu, kupio sam novu u pakovanju u radnji. E sad, ja je nisam lepo formirao, punila se 2 sata i moji ukucani su morali da telefoniraju iako sam ih upozorio na opasnosti. Medjutim moj drug kaze da jednom isto nije stigao da puni bateriju 6-7 sati nego je posle 2 sata punjenja telefonirao i da mu je ta baterija trajala duze od svih ostalih, cak i od onih kupljenih kod genela (mislim).

Znaci samo mi treba neko ko je kupio bateriju i koja mu traje dva dana da kaze gde je kupio.

Sve baterije kupujem kod Kalenić pijace, ima 2 lokala koja drže samo baterije. Nalaze se na ćošku gde su oni kiosci sa roštiljima, blizu stanice busa 26, one kada bus dolazi sa bulevara.

Nazad
Vrh Dno