Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dakle, sve je receno u topicu. Nisam bio neko vreme kuci ( dugo letovanje ) pa nisam mnogo pratio sta se desava. Gde se trenutno moze naci A75 i po kojoj ceni?
PiN Computers je zvanicni distributer Canon aparata. Poseti sajt i nadji njihove dilere, posto nemaju maloprodaju u BG-u. A mozes i kod ovdasnjih pouzdanih dilera, verujem da su ti se vec javili na PM...
Pazi ovako ja sam jurio a75 po celom gradu te ima te nema te cena ovakva te cena onakva i na kraju ga nadjem za najmanje pare u prodavnici prva prodavnica je u sime milosevica neznam broj bc kompjuters ili tako nesto nemam broj a druga je u YUBC-u kad ides od grada odma posle pumpe skrenes desno znaci prvi blok YUBC-a i ides pravo dok na banderi sa desne strane ne vidis znak za vulkanizera e na spratu je radnja SILECO u izlogu su samo televizori i mozda neki stub znaci radnja nikad gora telefon 2140-383 al mozes da se cenkas ja otiso da kupim a85 i na kraju sa tim parama kupio a80 i 256karticu da nepoverujes
ekstra je lik stariji neki al se razume dojaja a a80 rulezzzzzzzz