Šta je novo?

Gde kupiti A75

kustera

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
Dakle, sve je receno u topicu. Nisam bio neko vreme kuci ( dugo letovanje ) pa nisam mnogo pratio sta se desava. Gde se trenutno moze naci A75 i po kojoj ceni?

PiN Computers je zvanicni distributer Canon aparata. Poseti sajt i nadji njihove dilere, posto nemaju maloprodaju u BG-u. A mozes i kod ovdasnjih pouzdanih dilera, verujem da su ti se vec javili na PM...

Mozes i po oglasima da vidis. Novosti oglasi za okolinu BG ili Gradjanski oglasnik za oklinu NS. Sverceri su nesto jeftiniji od radnji.

Mnogo su jeftiniji - radnje su (generalno) katastrofa...

Pazi ovako ja sam jurio a75 po celom gradu te ima te nema te cena ovakva te cena onakva i na kraju ga nadjem za najmanje pare u prodavnici prva prodavnica je u sime milosevica neznam broj bc kompjuters ili tako nesto nemam broj a druga je u YUBC-u kad ides od grada odma posle pumpe skrenes desno znaci prvi blok YUBC-a i ides pravo dok na banderi sa desne strane ne vidis znak za vulkanizera e na spratu je radnja SILECO u izlogu su samo televizori i mozda neki stub znaci radnja nikad gora telefon 2140-383 al mozes da se cenkas ja otiso da kupim a85 i na kraju sa tim parama kupio a80 i 256karticu da nepoverujes
ekstra je lik stariji neki al se razume dojaja a a80 rulezzzzzzzz

Nazad
Vrh Dno