Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Obrati paznju za CM XCraft kucista pogledaj specifikaciju pise HDD up to 1TB imam licno njihov model X Craft 360 i uopste nisam zadovoljan stavo sam u njega WD Green 1TB i treba mu oko 1min da ga prepozna (USB) verzija posla sam na netu nasao da svi koji su u CM stavljali HDD od 1TB i vise su imali problema da su se HDD tesko odazivali..neki cak nisu uspeli da se vide a pod LINUX je bila prava mora i nije bilo do konekcije (USB) neki su imali FW. U isti sam stavio Hitachi 750MB i sve radi kako treba WD1TB sam prebacio u NAS i on radi kako treba samo sto u specifikaciji za NAS pise HDD up to 2TB.. Proveri na njihovom sajtu mozda imaju FW koji ispravlja problem. Ovo je dobronamerna sugestija...imam u kuci dosta razlicitih HDD kucista sa hardovima unutra dok nisam presao na NAS i najcise sam muke "nerviranja" imao sa CM...a CM je firma...i stvarno imam dosta njihovih stvari i nemam zamerku osim na X Craft 360...suvise sporo prepoznaje HDD u sebi inace kad ga OS prepozna sve radi kako treba ali u poredjenu sa TT i Chieftec HDD kucistima vreme odziva je duplo duze.
Sad ima neka firma u BGD miscrosystem mislim ili mikrosistem oni su imali dosta toga u cenovniku ali na stanju )) pitanje ....pa pogledaj kod njih mislim da mi je kum njih spomonjao kad trazi da pogledam cene ovde i uporedim sta mu je isplativije...
Pozdrav
Kupi kršteni enclosure sa FW preko eBay-a, veruj mi, kao dugogodišnji korisnik FW enclosure-a (sada je to FW 800) mogu samo da kažem da enclosure-i koji se ovde prodaju imaju obično krš kontroler u sebi, tako da mi se često dešavalo da na takvim enclosure-ima dolazi do ispada u okviru transfera, a i sama stabilnost transfera (koja je ključna prednost u odnosu na USB 2.0) je često katastrofalna.
Ako hoćeš kvalitetan FW enclosure teško ćeš ga naći ovde.
Ako ti treba pomoć slobodno reci.
Pozz
Hvala svima! Nemam pojma, RR, već sam dosta toga poručio za moj novi MacBook Pro sa ebay-a, pa čekam prvo da to dođe, a ne čeka mi se toliko, zarobljeno mi je dosta toga na hardovima. Najveći problem ovog Meka je što ima malo prokletih USB-ova, praktično će me naterati da uzmem BT tastaturu i miša...
Izvinjavam se sto ozivljavam matoru temu... ali imam identicno pitanje, pa da ne otvaram novu.
Da li neko zna/mislim da zna, gde bih mogao da nadjem hdd rack sa FW konekcijom u Srbiji? Ne mora da bude samo rack, moze i kompletno ext. hdd resenje.
Po meni jedino valjano all-in-one rešenje ti je WD My Book Studio.
FW800 enclosure ovde nema šanse da kupiš, a FW400 je gre'ota da uzmeš, s obzirom da imaš FW800 interfejz.
Preko net-a ima jako interesantnih rešenja, kako za 2,5", tako i za 3,5". FW800 je solidno skuplji od USB-a, ali je i 50% brži.