Šta je novo?

Gde je, bre, taj ATi..?

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Stvarno, gde moze da se nadje Radeon 8500??? Zaista me nervira! Hocu da ga istestiram vec jednom... XBit i Hardware pub su dokazali da je u D3D-u brzi a u OGL-u isti kao GF3 Ti500 sa 7206 drajverima....

Hocu to da vidim a onda da uzmem tu 500DM kartu i zavrsim stvar...

Bas te svrbe pare u poslednje vreme. Pa ima ga u Americi, ako imas neku kombinaciju naruci da ti donesu. ;)

Ne, sto je najdivnije, ne svrbe me pare jer ih nemam ali imacu recimo u Januaru... Dovoljno da prodam moju za oko 260DM i uzmem ati-ja za 500... Primicu valjda neke plate. :)

BTW, sada hocu samo da ga istestiram....

Maxo sine, nemoj da se zanosish sa nabavkom "americhkog" ATi-ja. Meni je falilo 12h da naruchim AiW 8500, dok se nisam setio da je on za americhko trzishte, tj. NTSC. Kako i sam znash, 8500 je ViVo i ima VOut koji je predvidjen za NTSC, i kao takav ne moze da se koristi kod nas:( Mislim da je glupo kupovati karticu kojoj ne radi VideoOut.

Bane

Nije mi jasno... zar chip ne prepozna tip device-a? Moj Connexant radi i NTSC verovao ti meni ili ne... A na mom JVC-u imam NTSC :) i PAL... Kod komsije koji ima GRUDING postoji PAL i SECAM... tako da... Mislim da Theatre radi i PAL i NTSC bez obzira na trziste kojem je namenjen... A mozda i gresim... U svakom slucaju, Connexant radi i PAL - B i G i NTSC i to 3 verzije istog... Sve u boji, bez problema... Jos neke radi crno-belo :)

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno