Šta je novo?

gde ima tt napajanje i ddr2 2x512mb kingstone hiperX ili sl?

fain2daniel

Slavan
Učlanjen(a)
19.01.2006
Poena
465
treba mi neko tt napajanje,sta mislite o buterfly ili sta vi preporucujete isto kao i ddr2 2x512mb dual chanel i sve to da se uklopi do nekih 150-200 :p jura ? ako je moguce i gde to da nabavim?
thanx:p

Poslednja izmena:
Zalmani su opaki, odlicna napajanja. Koje su cene?

Poslednja izmena:
Zalman ZM460B-APS 460W ATX 2.03 je solidno napajanje ali nista extra i kosta oko 95 eura u Holandiji.
Zalman ZM600-HP 600W ATX 2.2 je pravo remek delo i njegova cena se krece preko, oko 120 eura.
Npr. Corsair,DDR2,1024MB(2X512MB)KIT,PC533 oko 145
Zalman ZM460B-APS 460W ATX 2.03 oko 95
Plus 10-15 eura za uslugu (nabavku iz inostranstva)
Sve ukupno oko 250.

onaj ZM600-HP izgleda mocan nego gde i koliko?

I sta kad rikne napajanje, cekas da se vrati iz Holandije?

Pa ovde za iste pare uklopis Enermax i Micron 667 uz full garanciju. Jeste da je Zalman izazovan i egzotican ali treba biti i malo racionalan!

E ja bih voleo da vidim crknutog Zalmana u garantnom roku od 36 meseci ako se ne varam. Kad tad cu kupiti sebi tog ZM600-HP. ZM460-HP 105 evra a ovog drugog jos uvek nema. Ocekuju ga tek krajem novembra. :(

Poslednja izmena:
Zalman daje uz simbolicnu doplatu panevropsku garanciju,tako da se moze otici do najblize zemlje u kojoj postoji zalman predstavnistvo i servis(slovenija,hrvatska,madjarska,grcka).Naravno taj ko ce da ti donese zalmana ide cesto preko pa ne bi trebalo da bude problem,uostalom koliko ste puta culi da neko prvoklasno napajanje crklo,narocito zalman (ja,nijednom).

Zalman daje uz simbolicnu doplatu panevropsku garanciju,tako da se moze otici do najblize zemlje u kojoj postoji zalman predstavnistvo i servis(slovenija,hrvatska,madjarska,grcka).Naravno taj ko ce da ti donese zalmana ide cesto preko pa ne bi trebalo da bude problem,uostalom koliko ste puta culi da neko prvoklasno napajanje crklo,narocito zalman (ja,nijednom).

Crkavaju Zippy, PC P&C i tako neke jake face a ne Zalmani kad oce oce, da ne govorim da mozes dobiti novo napajanje koje cvili, dosta novih napajanja ima ovaj "feature" i sta onda?

Zalman ZM460B-APS 460W ATX 2.03 je solidno napajanje ali nista extra i kosta oko 95 eura u Holandiji.
Zalman ZM600-HP 600W ATX 2.2 je pravo remek delo i njegova cena se krece preko, oko 120 eura.
Npr. Corsair,DDR2,1024MB(2X512MB)KIT,PC533 oko 145
Zalman ZM460B-APS 460W ATX 2.03 oko 95
Plus 10-15 eura za uslugu (nabavku iz inostranstva)
Sve ukupno oko 250.

I jos nesto ako jedno napajanje ima 460W i kosta 95, a drugo ima heatpipe munje i 600W a razlika je samo 25E, onda je logicnije da je zmaj od napajanja 460 a ne 600. Znaci solidno je ovo od 600 a pravo remek delo je ovo od 460.

Poslednja izmena od urednika:
Brate logika ti je trula.Kad bi ja hteo malo tebe da citiram : Zalmani su opaki, odlicna napajanja. Koje su cene? Zalmani su OK,da se ne lazemo odlicna napajanja i nisu,to se zna da su Seasonic,Silverstone,OCZ,Antec,itd.Shvatam ja tvoj entuzijazam, ali dzabe ti je.

Brate logika ti je trula.Kad bi ja hteo malo tebe da citiram : Zalmani su opaki, odlicna napajanja. Koje su cene? Zalmani su OK,da se ne lazemo odlicna napajanja i nisu,to se zna da su Seasonic,Silverstone,OCZ,Antec,itd.Shvatam ja tvoj entuzijazam, ali dzabe ti je.

Nisi u pravu Zalman je identican kao i novi OCZ ali identican 100% isti unutra, znaci nisi dovoljno upucen, Zalmani su odlicni odmah tu iza zverki cije su i cene zverske 200+, a to ne verujem da iko daje kod nas za napajanje, bolje od Antec-a za nijansu, a losije od SSx2 za nijansu. Znaci i dalje odlicni unutra je FSP kao i kod mnogih drugih ukljucujuci OCZ.

ima li neko predstavu gde i posto ddr2 2x512mb kingstone hiperX dc??
bacio sam oko na TT W0020RED SP - 480W BUTTERFLY cena oko 7000din. u MB Soft'u...dali vredi?

Jel moze neko da nabavi Zalman ZM600-HP 600W?
Cena? Rokovi?

Poz

ima li neko predstavu gde i posto ddr2 2x512mb kingstone hiperX dc??...

Previse. Kingston je u potpunosti ispratio skok cena, jer neko vreme nisu uopste imali isporuke...oko 199e MP je 1GB, bilo iscela bilo DC KIT.
I pise se Kingston HyperX.

Nazad
Vrh Dno