Šta je novo?

GDE IMA SAPPHIRE x800 GTO2???

seal

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2005
Poena
301
Da li zna neko gde moze da se nadje kod nas sapphire radeon x800 gto2????

Na pcberzi se javljaju samo x800 gto oznake ali nisam siguran da li je mozda u pitanju gto2.

Hvala unapred na odgovoru!!!

Da li x800gto2 ili 6800 gs????

Tesko ces kod nas naci x800gto2. 6800gs je odlicna karta i ima kod nas da se nadje. Mislim da ima Club3d za nekih 220-230 evra. I ja planiram za nekih mesec-dva da menjam moju 6600gt i najverovatnije cu uzeti 6800gs ili 7600gt.

e moj druze svi bi mi gto2 ali steta sto smo u srbiji :)

Strpi se malo pa da vidimo kava ce biti nVidia 7600GT.

nema kod nas X800GTO2! Ako ti treba karta odmah i saad idi na 6800GS!

X800GTO2 je dobra ali preskupa kartica i moze da se kupi samo preko grane. Jeftiniji izbor je 6800GS, a nesto malo skuplji i dosta bolji 7800GT.

Mislim da mogu preko jedne firme poruciti gto2 iz madjarske (ima i connect3D X800GTO koje su se ranije u znatnom procentu modovale...medjutim "dvojka" definitivno zasjenjuje pomenuti, a nije mnogo skuplja) ? Zainteresovani mogu ovdje postovati (ili pak na PM) ali molim, oni koji su zaista zainteresovani za kupovinu da se jave (da znam javiti sto tacniju cifru). Cijena ce biti korektna (oko 230)...

O svemu ostalome kada budem imao konkretnije informacije...

EDIT: Sad sam primjetio da thread nije u "Domace Trziste" djelu, kome objektivno pripada (a kako sam pomislio u startu), pa ako moj post smeta (komercijalizacija i slicno), neka ga modovi slobodno obrisu (ili pak premjeste temu na odgovarajuce mjesto). Hvala.

Poslednja izmena:
Kasno marko na kosovo stize :( barem u mom slucaju

Nazad
Vrh Dno