Crni je napisao(la):Jel zna neko gde ima da se nadje ovo cudo?
U Belu nemaju i ne znaju kad ce ga biti 🙁
http://www.remotecentral.com/wonder/index.html
Jel to provereno?Bane je napisao(la):...
Remote Wonder I moze da nadjesh u PIN-u, dok RW 2 ne mozesh josh uvek nigde da nadjesh.
Ajd ako neko ovo procita nek se javi na PM 😉BokiPK je napisao(la):Ima u Sintehu, provereno. Odnosno, bar su imali prosle nedelje. Pa cimaj nekog ko uzima robu od njih za dalju prodaju.
Jeste, bas taj, a vidi se i u linku za review koji sam okacio u prvom postu...Panos je napisao(la):
Nisam jos uvek 😡 :wall:jox je napisao(la):Jesi li nashao daljinski negde? i mene zanima???
Crni je napisao(la):Nisam jos uvek 😡 :wall:
Uzeo 😀Zike je napisao(la):Ima u PiNovoj maloprodaji (Millenium - 021.450068).
Pa 021/450-068 😀Vlada je napisao(la):U Novom Sadu ili u Beogradu?
RF prijemnik se kaci preko USB-a i sto se njega tice ne moras da imas nikakvu karticu 😀, tj. radice nevezano od graficke kartice koju imas, ali mu nece raditi svi dugmici (oni koji su predvidjeni za AIW tuner i sl.) sa ATI drajverima koji treba da se skinu sa neta (posto se ne dobijaju uz daljinac). Taj "okrugli veliki krug" :d sluzi za kontrolu misa, a tasteri levo i desno od njega su levi i desni klik. To sve radi sa originalnim drajverima, kao i Volume +/-, Mute, kursorski tasteri Up, Down, Left, Right (na dnu) i jos 6 programabilnih tastera. Postoji dosta dodatnih PlugIn-ova za specificne programe koji se mogu dodatno instalirati, a ako te ne mrzi mozes skinuti programcic za pisanje istih, pa napraviti neki svoj 😀Vlada je napisao(la):Jel' on ima mogucnost emuliranja misa ili ne (mislim na onaj okrugli veliki krug)? Ja imam ViVo kartu, da li on radi samo sa AIW karticama ili je dovoljno da u masini bude bilo kakav ATi?
Pisu se u C-u 😀Vlada je napisao(la):Bas sam lenj. Sad sam bio na ATi-jevom sajtu i video odgovor na manje-vise sve sto me interesuje. Samo mi nije jasno kako radi onaj AMMO_SDK editor. Nikakvog exe fajla, nista. Kako se uopste uz pomoc njega prave plug-inovi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari