Šta je novo?

Gde ima LG 37" LC2R LCD TV (ko byMax-ov)???

IzNoGooD

Čuven
Učlanjen(a)
20.08.2003
Poena
860
Zanima me gde ima da se nadje gorenavedeni TV?

Usput, da li neko nesto zna i za model LC2RR (sa ugradjenim HDD od 80Gb), gde ga ima ili barem cenu ako ga trenutno nema...

Hvala unapred.

prvi je iz halooglasa baci bymax pm za info
drugi ima valda delimir, znam da je imao nekih problema sa slikom isto ga pitaj na pm.

Delimira cesh teshko da ulovish na pm poshto mu je iskljucen, a bymax-a kontaktiraj :)

hvala, ali izgleda da nisam bio dovoljno precizan...
taj lik iz halooglasa nema vise LC2R modele, a byMax je inace svoj TV kupio davno.
prvenstveno me zanima ako ima u radnjama. video sam da ima u T-marketu ali samo u Nisu i B.Brdu (a nisam siguran da je to bash ko byMax-ov sa 2 HDMI)

Moj je sa hard diskom. Bio je problem kada se PC poveze na analogni ulaz i setuje 1366x768. U uputstvu pise da, kada se poveze preko analognog ulaza, komp setuje na 1280x768, sto sam uradio i slika je OK. Mac je povezan preko HDMI-ja i slika je u 1366x768 savrsena.

Ne znam gde ima da se kupi TV :D

Delimire, taj 37 LC2RR - koliko HDMI prikljucaka ima? Pitam jer ako PC slika valja samo preko HDMIa i ako dogodine (nakon Xbox360a) uzmem PS3 ne bih hteo da svaki put prebadam PC, PS3 ili neki drugi HDMI uredjaj (recimo Xoro HSD8410).

Ima samo jedan HDMI, ali ok je sasvim slika i preko analognog, ako setujes 1280x768. Naravno, glupo je da model sa HDD-om ima samo jedan HDMI, a slabiji model ima 2x HDMI.

vishe nisam pametan... gledao sam 37LC2R u Nishkom T-marketu po ceni od 80.000 ali imaju samo taj izlozeni model koji ko zna koliko dugo radi...

delimire, ovaj tvoj sa HDDom? jel 1000 Jura za njega dobra cena - mozes i odgovor i na PM

hvala unapred.

Pa, ne znam koliko se krecu cene po radnjama. Meni zvuci OK. Pozovi par radnji koje prodaju te uredjaje (Tehnomanija, TehnoMax itd...), pa proveri.

vishe nisam pametan... gledao sam 37LC2R u Nishkom T-marketu po ceni od 80.000 ali imaju samo taj izlozeni model koji ko zna koliko dugo radi...

i mene je to muchilo kad sam kupovao i nikako nisam hteo da uzmem izlozeni primerak ali sam kasnije kod kuce izvalio da moze da se vidi lifetimer u servisnom meniju. sve ovo pricham za samsung ali verujem da i lg belezi isto. googlaj malo po netu i onom avforumu naci cesh valjda kako se ulazi u sevice menu kod lg-a

Meni je lik sa oglasa rekao da mu stiže 37LC25R (dakle, nije RR, bez HDD-a i sa 3 HDMI-ja (LC2R ima 2) sledeće nedelje. Inače, 37LC2R ima tonu ulaza, tako da se Xbox može povezati na komponentni, PS3 na HDMI, komp na drugi HDMI, divx plejer na AV1, drugi DivX plejer na AV2, sat dekoder na klasičan video činč ili preko SCART adaptera, a moguće je sve povezati na audio izlaz (svi zvuci koji dolaze, nezavisno od ulaza, mogu se izvesti na neki dobar 2.1 sistem, recimo). Sjajan TV sa mnogo AV IO konektora... :) Nije skup, a slika je sjajna!

P.S. ovo je njegov kontakt
LG LCD 32LE 2R, E82, HD-Ready, HDMI, 1366x768, slika u slici, nekorišćen, 570 EUR. 063/835-3171

Nazad
Vrh Dno