Šta je novo?

Gde ima karaoka?

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Sapphire Pure Radeon 9060 XT 16GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770 27"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Mobilni telefon
Poco F5
Pristup internetu
  1. Optički internet
Gde ima besplatnih karaoke fajlova? Interesuje me pre svega stari rok, domaci i strani. Ako su u pitanju sajtovi koj ne smeju biti javno navedeni, znate sta treba da radite.
Eto kutijin forum ne radi, pa moramo ovako da se snalazimo.

Znas kako , naravno da nije zabranjeno pricati o Karaoke fajlovima jer se time ne krse autorska prava.
A gde naci, to je malo teze da ima na jednom mestu. Najbolje ti je da potrazis fan sajt za bend od koga ti trebaju karaoke, pa tamo je moguce da ima. Ja sam nasao tako za neke meni drage stare rock bendove iz 80-ih.

Ja sam se nadao da postoji nesto onako na gomili.
<offtopic>
Sta je nateralo okorelog BonJovijevca da stavi pesmu od Deep Purple u potpis?
</offtopic>

Bon Jovi ? To ono shto slushaju klinke do 12 godina ? :D:D:D:D

Da, to je ono sto slusaju klinke od 12 godina. (BTW, nisi znao da sam i ja zensko? :rolleyes: )

@morbius: Ne znam gde sam ja to ovde rekao da sam okoreli obozavalac bilo kog benda? :confused:
][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ja sam nasao tako za neke meni drage stare rock bendove iz 80-ih.

Sto se tice Deep Purple potpisa, slucajno sam i "okoreli obozavalac" Whitesnake-a a tu pesmu inace peva David Coverdale koji je te 1974. godine na albumu Stormbringer bio u Parplima umesto Gillan-a. A kad smo kod Parpla, hoces mozda review sa koncerta? ;)
Da ne idemo sada na ove strogo muzicki orijentisane teme, ipak je ovo tehnicki forum, izvolte' do foruma iz mog WWW linka za relevantnu diskusiju na ove teme sa ostalim "klinkama" :smk:

Ma OK, Matrix, sto se ljutis...
Kontam, neko ko je ulozio toliko truda u pravljenje sajta posvecenog Bon Joviu, mora da je njihov hardcore fan.
Inace i ja volim i Purple i Whitesnake i to slavno doba kada je rock jos imao neki smisao.
Ne daj da te Driver isprovocira. Pa sta sto volis Captain Baseball Bat Boya ;) (ako nisi igrao Max Payne 2 neces razumeti ovu aluziju). Daleko od toga da Bon Jovi nema dobrih pesama. Naprotiv... Problem je u tome sto su sebi dozvolili da postanu totalno fake.
Mozda sam previse ostar prema njima. Prodale su se i takve legende kao Metalica i Aerosmith, pa je iluzorno ocekivati da to ne uradi jedan BonJovi. :whip
Ali sada sam vec previse zagazio u offtopic. Ovu pricu mozemo nastaviti na tvom forumu.

Vrh Dno