Artz je napisao(la):Ja se izvinjavam zbog offtopic -a, ali sta je Plasmon i kakav mu je kvalitet u odnosu na ostale marke.
Ashley je napisao(la):na njih nije bezbedno snimati brze od ~12x...
Ashley je napisao(la):Boki, nadam se da ti necu pokvariti posao, al' moram da upozorim ljude da izbegavaju taj Plasmon krsh
Ako vec ne mogu, na njih nije bezbedno snimati brze od ~12x...
BokiPK je napisao(la):Extra jeftin, a takav mu je i kvalitet, naravno
Btw, stigla je ogranicena kolicina u Nish, pa ako je neko odavde i treba mu, nek se javi. Ne saljem pouzecem/postom isl.
I Princo(na stapu, bez stampe), i Plasmon.
0.28 - 0.31€MK je napisao(la):koliko su Princo na 100 komada?
hodac je napisao(la):ja sam nasao jos bolju kombinu za princo, cak mozda i ispod 17 kinti.
Predpostavljam bez kutije ?Swimmer je napisao(la):covek treba da dobije TDK 700 32x po seni od 0.24.
Koga zanima neka se javi na pm pa cu mu dati adresu!
npetar je napisao(la):Imate Verbatim za 40 din u pakovanju od 10 diskova...
www.nova.co.yu
Verbatim ne pravi ni jednu vrstu diskovaBokiPK je napisao(la):Ja ih imam i po 38din, u Nishu.
Ali zavisi koji model oces: 650/700MB, slim/jewel, 24x/48x, meksicki/irski/japanski, obican/pastel, AUDIO! Cene: 650MB/31din, od 38-43din ostali, audio(VINIL) su 60.
Pastel Verbatimi su PRVA klasa, nisu Verbatim, pravi ih TayioYiden, i bas zato su i odlicni.
Crni je napisao(la):Verbatim ne pravi ni jednu vrstu diskova
Vecinu diskova koji se prodaju pod njihovim imenom proizvodi cini mi se Mitsubishi Chemicals, a oni samo rade stampu na diskovima i pakovanje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari