Šta je novo?

Gde ima jeftinih plasmon i princo diskova?

MK

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2002
Poena
609
potreban info gde ima plasmon i princo diskova po najpovoljnijoj ceni?

Nema više jeftinih Princo diskova :( Mada opet sve zavisi od toga šta je za tebe "povoljno".

Sto nema?

Mada izgleda da se nesto desava.. SmartBuy u NT-u je bio 30 din/komad a sada je 47 ?! :rocket:

Imate u mikro racunarima Verbatim za 45 din /komad ako se uzima cela kutija od 20 komada.. na vise je svakako jefrinije.

Nigde

Bar nema svezih isporuka, mogu da se krcme samo stare zalihe.
Naime, Princo je obustavio isporuke u Evropu(ne znam zasto, mozda praznuju), Plasmon je bio prolazna epizoda za uvoznika, videcemo za dalje.
Cene su otisle jer:
- placa se porez
- carina je skocila
- sve manje ima diskova na crno

od svih prodavaca koje sam zvao nemaju na lageru princo ni neke druge diskove u toj klasi ...

Ja se izvinjavam zbog offtopic -a, ali sta je Plasmon i kakav mu je kvalitet u odnosu na ostale marke.

Artz je napisao(la):
Ja se izvinjavam zbog offtopic -a, ali sta je Plasmon i kakav mu je kvalitet u odnosu na ostale marke.

Extra jeftin, a takav mu je i kvalitet, naravno:D

Btw, stigla je ogranicena kolicina u Nish, pa ako je neko odavde i treba mu, nek se javi. Ne saljem pouzecem/postom isl.
I Princo(na stapu, bez stampe), i Plasmon.

Ashley je napisao(la):
na njih nije bezbedno snimati brze od ~12x...

Sve zavisi od toga kakvu 'tortu' dobiješ. Neka je OK, a neka ne može ni sa 8x da se snima (u stvari može, ali sa gomilom grešaka svuda po disku).

Ashley je napisao(la):
Boki, nadam se da ti necu pokvariti posao, al' moram da upozorim ljude da izbegavaju taj Plasmon krsh :)

Ako vec ne mogu, na njih nije bezbedno snimati brze od ~12x...

A kakvi su u odnosu na no-name sa belim gornjim pokrivacem?

BENQ?

VIdeo sam po "nekim" cenovnicima CD-R BENQ, "cake box" (50 kom), kao 48x...

Da li je neko probao?

BokiPK je napisao(la):
Extra jeftin, a takav mu je i kvalitet, naravno:D

Btw, stigla je ogranicena kolicina u Nish, pa ako je neko odavde i treba mu, nek se javi. Ne saljem pouzecem/postom isl.
I Princo(na stapu, bez stampe), i Plasmon.

koliko su Princo na 100 komada?

koristio sam Plasmon dekl. na 16x i nisu se pokazali lose za tu cenu (0.19 na hiljadu kom.)
ali kvalitet varira od serije do serije jer ljudi su se zalili na neke kasnije serije
video sam u cenovniku jedne firme se nudi plasmon 48x za 0.26 - 0.23 zavisno od kolicine
da li je neko probao ove diskove i kako su se pokazali?

ja sam nasao jos bolju kombinu za princo, cak mozda i ispod 17 kinti.

hodac je napisao(la):
ja sam nasao jos bolju kombinu za princo, cak mozda i ispod 17 kinti.

I sebično ćes je sačuvati samo za sebe i nikome nećeš da kažeš gde to ima ?

Stvarno, dajte da se organizujemo i kupimo "koji".

Na zalost, ima veoma ogranicena kombina (Ja ih nalazim od decka koji ih donosi iz bosne). Ako bude imao vise postavicu ovde kontakt.

ja sam u petak uzeo!
Princo 100kom - 30Eu
kutije slim domace 100kom -12Eu
covek treba da dobije TDK 700 32x po seni od 0.24.
Koga zanima neka se javi na pm pa cu mu dati adresu!

Verbatim

Imate Verbatim za 40 din u pakovanju od 10 diskova...
www.nova.co.yu

Re: Verbatim

npetar je napisao(la):
Imate Verbatim za 40 din u pakovanju od 10 diskova...
www.nova.co.yu

Ja ih imam i po 38din, u Nishu.
Ali zavisi koji model oces: 650/700MB, slim/jewel, 24x/48x, meksicki/irski/japanski, obican/pastel, AUDIO! Cene: 650MB/31din, od 38-43din ostali, audio(VINIL) su 60.
Pastel Verbatimi su PRVA klasa, nisu Verbatim, pravi ih TayioYiden, i bas zato su i odlicni.

Re: Re: Verbatim

BokiPK je napisao(la):
Ja ih imam i po 38din, u Nishu.
Ali zavisi koji model oces: 650/700MB, slim/jewel, 24x/48x, meksicki/irski/japanski, obican/pastel, AUDIO! Cene: 650MB/31din, od 38-43din ostali, audio(VINIL) su 60.
Pastel Verbatimi su PRVA klasa, nisu Verbatim, pravi ih TayioYiden, i bas zato su i odlicni.
Verbatim ne pravi ni jednu vrstu diskova :)
Vecinu diskova koji se prodaju pod njihovim imenom proizvodi cini mi se Mitsubishi Chemicals, a oni samo rade stampu na diskovima i pakovanje...

Re: Re: Re: Verbatim

Crni je napisao(la):
Verbatim ne pravi ni jednu vrstu diskova :)
Vecinu diskova koji se prodaju pod njihovim imenom proizvodi cini mi se Mitsubishi Chemicals, a oni samo rade stampu na diskovima i pakovanje...

Na to sam i mislio. CMC-Mitsubishi Chemical, iskljucivo do sada pravio medije za Verbatim, tako da se to podrazumevalo.

Vrh Dno