Šta je novo?

Gde ima da se kupi.....

Sto se tice GF3 Ti200, imas ga u Inno izvedbi u PCCentru,
www.pccentar.com i kosta oko 230dm bez poreza. :)
Za Ati, nazalost ne znam :( , u cenovicima uglavnom pise samo Ati...,
a da li je powerd ili built-by... zovi i pitaj !!!:D

Gringo je napisao(la):

U PC Centru lazu. Uvezli su 4 komada, prodali ih jos pre mesec dana a stavili u cenovnik te cene da bi ljudi "cekali sledecu turu" koja "uskoro stize", citaj spamuju. Tih kartica odavno vise nema. Jedino ako im je od prekjuce stigla nova tura u sta apsolutno sumnjam.
Inace te kartice su klokovane nize od nominalnih vrednosti za Ti200, a zato su i prilicno jeftinije.
Ne nasedajte na te cenovnike beskrupuloznih i bezobraznih firmi...

Minja je napisao(la):
ATI Radeon 7500 built by ATI?

Imaju ATI 7500 kartice, proizvedene od strane Club3D firme (Holandija) koje su vrhunske, u klasi sa Build by ATI, i ima ih firma Pinsoft iz Novog Sada. Pogledaj na sajtu.

Ljudi provrtite malo oglase na pcberzi i news grupama, tamo ih ima na kile.

Amon_Ra je napisao(la):

PC berza ha ha ha. News grupe he he he

90% stvari tamo je najobicniji spam. Doduse, naleti se na nesto, ali tesko, mora se biti uporan. Ma najsigurnije je zvati nekoga, po mogucstvu upucenog, mozda i sa foruma...

Amon_Ra je napisao(la):
Da ima ih, ali su sve "powered by Ati". Provereno.
Pozdrav.

dejandj je napisao(la):
GF3 A-Bit-ov imas kod Marzza... 128Mb Nesto oko 277Dem

Marko Dobric [email protected] Telefon: 064/114-99-49 011/176-99-59

to je bese onaj sto sam uzeo memoriju od njega...
128mb - to mi odgovara, abit - i to mi odgovara...

Jel zna neko kolko je onaj novi Abit iz Max-sovog testa (4200)

Re: Re: Gde ima da se kupi.....

notax je napisao(la):
Imaju ATI 7500 kartice, proizvedene od strane Club3D firme (Holandija) koje su vrhunske, u klasi sa Build by ATI, i ima ih firma Pinsoft iz Novog Sada. Pogledaj na sajtu.
Hvala. Video sam.

Brutalan Zlica je napisao(la):
PC berza ha ha ha. News grupe he he he

90% stvari tamo je najobicniji spam. Doduse, naleti se na nesto, ali tesko, mora se biti uporan. Ma najsigurnije je zvati nekoga, po mogucstvu upucenog, mozda i sa foruma...

Ma koji crni spam, ima mnoogo oglasa - to je ono sta coveku treba.

Amon_Ra je napisao(la):
Ma koji crni spam, ima mnoogo oglasa - to je ono sta coveku treba.

Joj, Amone, jesi li zvao nekada te ljude sa oglasa ?? Ja jesam, mnoogo puta i 90% njih ti ili kazu "evo upravo nestalo, bice za par dana" ili nikad nisu ni culi za to, ili su naprosto prilikom oglasavanja dali laznu cenu da bi se ljudi okrenuli ka njima a ne konkurenciji...
A to rade i vodece firme...tipican primer toga, koji sam vec pominjao, je kad PC centar uveze 4 Inno GF3 za 110eu, proda ih istog dana, i onda ih stavi u cenovnik gde ih drzi i danas, posle 2 meseca...I sto je jos gore sve firme u gradu ih stave u cenovnik...a dosla su samo 4 bedna primerka koji su uspuut bili debelo ispod default kloka za Ti200, znaci - krshevi...

Naravno da sam ih zvao i da su imali robu za koju je bio dat oglas. Meni se to nije desavalo i zato sam coveku preporucio da ode na news grupe.

Ati 7500

Ne znam da li ste primetili, ali pitanje je bilo :

Gde moze da se pazari ATI Radeon 7500 built by ATI?

Ne smeta mi toliko sto se se raspisali o NVidia karticama, ali na jednom drugom postu je proglaseno spamom kada je na pitanje GF4 Ti4200 Leadtek ili Gainward, pomenuta Hercules 8500LE koja kosta 2x manje u USA.

za Brutalnog i Amona

Ko redovno prati oglase na YU.OGLASI zna tacno ko spamuje a ko ima robu koju je oglasio

za Lucasa

sto se tice abita siluro Ti 4200 trenutna cena je 190 Eura.

Brutalan Zlica je napisao(la):
Joj, Amone, jesi li zvao nekada te ljude sa oglasa ?? Ja jesam, mnoogo puta i 90% njih ti ili kazu "evo upravo nestalo, bice za par dana" ili nikad nisu ni culi za to, ili su naprosto prilikom oglasavanja dali laznu cenu da bi se ljudi okrenuli ka njima a ne konkurenciji...
A to rade i vodece firme...tipican primer toga, koji sam vec pominjao, je kad PC centar uveze 4 Inno GF3 za 110eu, proda ih istog dana, i onda ih stavi u cenovnik gde ih drzi i danas, posle 2 meseca...I sto je jos gore sve firme u gradu ih stave u cenovnik...a dosla su samo 4 bedna primerka koji su uspuut bili debelo ispod default kloka za Ti200, znaci - krshevi...
ZLica je u pravu , spustaju cenu do maximuma , a kad zoves , bas nestalo ili cena vise nije ta ili sacekajte par dana!!!!

gozilla je napisao(la):
za Brutalnog i Amona

Ko redovno prati oglase na YU.OGLASI zna tacno ko spamuje a ko ima robu koju je oglasio

za Lucasa

I gde je sad onaj review-er byMax koji tvrdi da Siluro ima da se nadje za manje od 170...tj. 165 ili cak 160 evra...:)

Za notaxa: Slazem se i izvinjavam se sto sam inicirao ovu raspravu...ali stvar je bila u tome sto je Lucas umesto da postavi svoj tred ubacio dopunsko pitanje u ovaj (a gde ima GF3) na sta mu je preporucen nepostojeci Inno iz PC centra i tad sam zeleo da pomognem da se to rascisti...
Izvinjavam se jos jednom

P.S. Notaxe, ja sam ovde barem imao kakav takav razlog, a ti si u tom drugom tredu s'neba pa u rebra nabo Herkulesa :)
Pozdrav

Ja vam opet kazem da ja tih problema nisam imao, kada sam zvao ljude za hw oni su ga i imali.

Amon_Ra je napisao(la):
Ja vam opet kazem da ja tih problema nisam imao, kada sam zvao ljude za hw oni su ga i imali.

Nisi zvao one prave, legende Yu-oglasa :p :D :p ?
ili su ti mozda u filteru.

Gringo je napisao(la):

Zvao sam pre neki dan PCCentar, bas u vezi Radeona7500 koji kostaju oko 70e. Lik iz prodaje mi je rekao da su to Built BY ATi sto je meni bilo malo (malo vise) sumnjivo pa sam okrenuo njihov servis da mi daju vise informacija o kartici. Lik iz servisa mi je rekao da je to Radeon 7500 ddr 64mb u izdanju Innovisiona (valjda se tako pise) kome je frekvencija smanjena u odnosu na normalne... i da je to sjajna kartica za te pare.. Na osnovu ovogo mozete da procenite o cemu se radi... krsh :D

Pozdrav
:wave;

Srdjan je napisao(la):
Zvao sam pre neki dan PCCentar, bas u vezi Radeona7500 koji kostaju oko 70e. Lik iz prodaje mi je rekao da su to Built BY ATi sto je meni bilo malo (malo vise) sumnjivo pa sam okrenuo njihov servis da mi daju vise informacija o kartici. Lik iz servisa mi je rekao da je to Radeon 7500 ddr 64mb u izdanju Innovisiona (valjda se tako pise) kome je frekvencija smanjena u odnosu na normalne... i da je to sjajna kartica za te pare.. Na osnovu ovogo mozete da procenite o cemu se radi... krsh :D

Pozdrav
:wave;

Mrzim kad moram nekima da kazem "Sta sam rekao"

A inace, a sta sam vam ja rekao ? :p

Sta da se radi, takva je praksa vecine firmi, u cenovnik stave jedno, kad ih pozoves nesto drugo, a kad odes nesto potpuno trece najcesce biva u pitanju...:( Pa jos ako krenu u egzibiciju da menjaju cenu (tj. poskupljuju) na licu mesta pa sad kao "nije vise 80 nego 90 evra, izvinjavamo se", e to je tek komedija...
Pozdrav

gozilla je napisao(la):
za Brutalnog i Amona

za Lucasa

+ porez il sa njim

I gde je sad onaj review-er byMax koji tvrdi da Siluro ima da se nadje za manje od 170...tj. 165 ili cak 160 evra...

ajd bas u da ga pitam

Vrh Dno