Gringo je napisao(la):Sto se tice GF3 Ti200, imas ga u Inno izvedbi u PCCentru,
www.pccentar.com i kosta oko 230dm bez poreza.![]()
Za Ati, nazalost ne znam, u cenovicima uglavnom pise samo Ati...,
a da li je powerd ili built-by... zovi i pitaj !!!![]()
Minja je napisao(la):ATI Radeon 7500 built by ATI?
Amon_Ra je napisao(la):Ljudi provrtite malo oglase na pcberzi i news grupama, tamo ih ima na kile.
Da ima ih, ali su sve "powered by Ati". Provereno.Amon_Ra je napisao(la):Ljudi provrtite malo oglase na pcberzi i news grupama, tamo ih ima na kile.
dejandj je napisao(la):GF3 A-Bit-ov imas kod Marzza... 128Mb Nesto oko 277Dem
Marko Dobric [email protected] Telefon: 064/114-99-49 011/176-99-59
Hvala. Video sam.notax je napisao(la):Imaju ATI 7500 kartice, proizvedene od strane Club3D firme (Holandija) koje su vrhunske, u klasi sa Build by ATI, i ima ih firma Pinsoft iz Novog Sada. Pogledaj na sajtu.
Brutalan Zlica je napisao(la):PC berza ha ha ha. News grupe he he he
90% stvari tamo je najobicniji spam. Doduse, naleti se na nesto, ali tesko, mora se biti uporan. Ma najsigurnije je zvati nekoga, po mogucstvu upucenog, mozda i sa foruma...
Amon_Ra je napisao(la):Ma koji crni spam, ima mnoogo oglasa - to je ono sta coveku treba.
ZLica je u pravu , spustaju cenu do maximuma , a kad zoves , bas nestalo ili cena vise nije ta ili sacekajte par dana!!!!Brutalan Zlica je napisao(la):Joj, Amone, jesi li zvao nekada te ljude sa oglasa ?? Ja jesam, mnoogo puta i 90% njih ti ili kazu "evo upravo nestalo, bice za par dana" ili nikad nisu ni culi za to, ili su naprosto prilikom oglasavanja dali laznu cenu da bi se ljudi okrenuli ka njima a ne konkurenciji...
A to rade i vodece firme...tipican primer toga, koji sam vec pominjao, je kad PC centar uveze 4 Inno GF3 za 110eu, proda ih istog dana, i onda ih stavi u cenovnik gde ih drzi i danas, posle 2 meseca...I sto je jos gore sve firme u gradu ih stave u cenovnik...a dosla su samo 4 bedna primerka koji su uspuut bili debelo ispod default kloka za Ti200, znaci - krshevi...
gozilla je napisao(la):za Brutalnog i Amona
Ko redovno prati oglase na YU.OGLASI zna tacno ko spamuje a ko ima robu koju je oglasio
za Lucasa
sto se tice abita siluro Ti 4200 trenutna cena je 190 Eura.
Amon_Ra je napisao(la):Ja vam opet kazem da ja tih problema nisam imao, kada sam zvao ljude za hw oni su ga i imali.
Gringo je napisao(la):Sto se tice GF3 Ti200, imas ga u Inno izvedbi u PCCentru,
www.pccentar.com i kosta oko 230dm bez poreza.![]()
Za Ati, nazalost ne znam, u cenovicima uglavnom pise samo Ati...,
a da li je powerd ili built-by... zovi i pitaj !!!![]()
Srdjan je napisao(la):Zvao sam pre neki dan PCCentar, bas u vezi Radeona7500 koji kostaju oko 70e. Lik iz prodaje mi je rekao da su to Built BY ATi sto je meni bilo malo (malo vise) sumnjivo pa sam okrenuo njihov servis da mi daju vise informacija o kartici. Lik iz servisa mi je rekao da je to Radeon 7500 ddr 64mb u izdanju Innovisiona (valjda se tako pise) kome je frekvencija smanjena u odnosu na normalne... i da je to sjajna kartica za te pare.. Na osnovu ovogo mozete da procenite o cemu se radi... krsh![]()
Pozdrav
:wave;
gozilla je napisao(la):za Brutalnog i Amona
Ko redovno prati oglase na YU.OGLASI zna tacno ko spamuje a ko ima robu koju je oglasio
za Lucasa
sto se tice abita siluro Ti 4200 trenutna cena je 190 Eura.
I gde je sad onaj review-er byMax koji tvrdi da Siluro ima da se nadje za manje od 170...tj. 165 ili cak 160 evra...
Lucas je napisao(la):
+ porez il sa njim
Ma tol'ko platis i nosis![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari