Ufretin je napisao(la):...po nekoj prikladnoj ceni ORIGINAL Ati radeon 7500 64mb DDR, DVI, TV out itd.
U beogradu, ili mozda NS!?
Molim vas napisite i broj telefona.
HVALA i pozdrav.
Pera je napisao(la):Ajde spoji i mene, posto ganjam karticu vec 2 meseca...
Ufretin je napisao(la):...po nekoj prikladnoj ceni ORIGINAL Ati radeon 7500 64mb DDR, DVI, TV out itd.
U beogradu, ili mozda NS!?
Molim vas napisite i broj telefona.
HVALA i pozdrav.
Ufretin je napisao(la):Ljudi, imam jednu losu vest.![]()
Od nedavno ATI je prestao da pravi radeon 7500, od sada samo prodaje chipsetove, znaci built by ATI ce od sada biti samo 7000 i 8500! tako da treba iskoristiti priliku, dok jos tu i tamo ima na lageru! Ili sacekati da se 8500 spusti na neku humanu cenu....
Pozdrav.
Inace puno hvala svima na informacijama, nadam se da cu se dokopati jedne!:wave;
Alexandar je napisao(la):U NS-u u Pin Computers-u ili u njihovoj maloprodaji Milenium imas Club3D Ati karte, svih vrsta od 7000 do 8500, za cenu ne znam, moraces njih da zoves.
Sasvim se slazem! Pre neki dan sam vratio jedan club 3d 7500 tv-out, jer nikako nisam mogao da izvucem nesto korektno iz te kartice! Nemojte to uzimati, to je bacanje novca! Slika je fenomenalna, kao pravi ATI, ali inace blago receno, ocajno radi! Bruka i za sam chipset! To ti je bukvalno kao da kupis ficu sa mercedes motorom.intel je napisao(la):chovek je pitao za Built BY ATI kartice...a usput taj Club3d je g*ovno neopevano....
Ufretin je napisao(la):Sasvim se slazem! Pre neki dan sam vratio jedan club 3d 7500 tv-out, jer nikako nisam mogao da izvucem nesto korektno iz te kartice! Nemojte to uzimati, to je bacanje novca! Slika je fenomenalna, kao pravi ATI, ali inace blago receno, ocajno radi! Bruka i za sam chipset! To ti je bukvalno kao da kupis ficu sa mercedes motorom.
Cuo sam da Manli pravi najbolje powered kartice sa radeon 7500, ali kao sto sam rekao "cuo sam...".
Pozdrav
MUSTANG je napisao(la):U kom smislu mislis ocajno radi ?????
indy je napisao(la):HOCU I JA JEDAN!!!
Moze li se ikako sada naruciti?
Hvala.
PS. Koja je razlika izmedju Club3d 7500 i 7500XT verzije?
Ufretin je napisao(la):U svakom slucaju uzmi XT verziju, i gpu i memorija rade na vecoj frekvenciji (290/430MHz)! Club 3D ima u pinsoftu (NS), ali ne znam cenu ni da li imaju xt verziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari