Šta je novo?

Gde (i da li) kupiti Nettop racunar...

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Trebam da nabavim komp za surf, i mnogo zgodnije bi bilo (zbog prostora) da uzmem neki nettop tipa Eee Box.

Kakva je situacija sa njima u Srbiji?
Jel se isplati cenovno uzimati tako nesto?

Imas MSI Wind Nettop 120 smesno kosta a to za cega tebi treba ce odlicno da odradjuje posao... za Asuse ne znam da li ih ima i posto su...

Po meni se isplati ako je u pitanju net, i neke apalikacije koje ne zahtevaju ogromne resurse procesora. Lakši je duplo ako ne i više od laptopa, baterija od 3 ćelije gotovo na svakom drži najmanje 2 sata. S'tim da nikako ne bi išao na one varijante sa eranima od 8", 9" tek sa 10" je OK. Nedavno sam kupio Lenovo s10e jer mi nije bitan fensi dizajn, već kvalitet i zaštita podataka u slučaju krađe. Za nekih 24000 din sam dobio nettop sa legalnim preinstaliranim win-om. Uz put može da se pogleda i neki filmčić i tako to...

Hmmmm izgleda da mi ne mislimo na isto... Antonio ti mislis na netbook a jox je pita za nettop...

Isplati se kupiti, ako cene budu ok. Jedan Ion mi se odmah svideo sa svojim mogućnostima i već sam mu našao primenu: da ga žena drnda i download.

Isplati se kupiti, ako cene budu ok. Jedan Ion mi se odmah svideo sa svojim mogućnostima i već sam mu našao primenu: da ga žena drnda i download.

Ako je ion u pitanju onda sve to + HTPC :) ili dva , jedan za lady a jedan za htpc i mirna Bachka :)

Izvinjavam se moja greška.

Vrh Dno