Šta je novo?

Gde ga kupim SSD?

mare6600

Cenjen
Učlanjen(a)
23.10.2010
Poena
151
Hteo bih da kupim neki ssd od 60-120 Gb nove generacije. Da li ima u Beogradu da se kupi i gde npr. Corsair Force, OCZ Vertex 2, Mushkin Callisto Deluxe, Patriot Inferno, Crucial C300, ili nesto slicno?

Imas u Atom-u..kucaj u search-u na njihovom sajtu: "ssd" i videces vec 😉

Hvala Tropic.
Video sam to vec sinoc medjutim ne rade vikendom, a treba mi sto pre. Mislio sam, mozda neko na forumu ima neke poverljive info. 🙂

emmi bi trebao da ima SSDove i rade danas koliko znam.

emmi online? rade subotom do 1, a nedeljom i ponedeljkom ne salju robu,a i nisam nasao ssd. Bas mi se ne da. Sinoc sam nasao mushkin-a u atomu ali ne rade vikendom. U ovoj Srbiji naci dobar hardver = naci iglu u plastu sena

U Srbiji ima dobrog hardware-a, ali do nejga samo treba doci u radno vreme prodavnica...
Emmi subotom radi do 15h a salje robu ponedeljkom. Nedeljom niti radi niti saljeo robu naravno...

Na Emmi-nom sajtu nema nijedan od navedenih ssd-ova. Da je bilo nekih informacija taj bi ssd vec radio u mom racunaru. Znam iz licnog iskustva, da kad trazis nesto posebno to treba da cekas obicno po par meseci.

posto vidim da ti je bas frka...
Callista vise nece biti ali ce uskoro stici Inferno. rezervisi svoj primerak na vreme. za sve dalje info posalji mail Emmiju.

Hvala na info Chinaski. Malo sam se bio iznervirao jer sam proveo dan i po pored tudjeg racunara trazeci odgovarajuci ssd, kako bih osposobio svoju masinu. Riknuo mi je WD Black pre 2 nedelje. Odneo sam ga u KimTec i rekli su da cu dobiti novi, ali svaki put kad ih okrenem kazu zovi za 2 dana. Prosto je neverovatno da davaoc garancije ne moze da nabavi jedan magnetni disk 2 nedelje. U ponedeljak imam neki test iz C++ na faksu i nadao sam se da cu uspeti nesto da proradim za vikend, ali sta je tu je.
U svakom slucaju hvala na pomoci momci.

Nazad
Vrh Dno