Šta je novo?

Gde da skinem Virtual Drive ili CD?

Chex

Čuven
Učlanjen(a)
24.11.2000
Poena
619
koji je bolji po vama (koji pravi manje problema).Naravno treba mi i crack

3w liaokai.com/en/index.htm
inace najbolji virtual cd program po meni je daemon tools u kombinaciji sa winiso-m za pravljenje image fajlova.

virtual drive mozes da skines sa zvanicnog sajta, mislim da je www.farstone.com a za krek ces morati da se snadjes.

Medjutim ja bih ti preporucio drugu, mnogo bolju kombinaciju, i mnogo manju. Winiso (~2MB) + daemon tools (~300KB). Winiso sluzi za pravljenje iso kopija diska, odnosno image diska koji kasnije moze da posluzi za rezanje iz bilo kog programa za rezanje diskova. Kopija diska napravljena ovako je manja za oko 50-100MB od one koju pravi virtual drive. Taj image fajl ubacis u daemon tools program koji sluzi za emulaciju cd-ova i dvd-ova i ima par opcija oko emulacija zasticenih cdova. Oba programa i jos mnogo vise mozes naci na http://www.cdrsoft.cc/index3.html
Svojevremeno sam koristio virtual drive 6 i imao je dosta problema sa nekim cdovima, dok daemon tools nikako, a i programcic je sasvim mali. Stvarno mi nije jasno zasto virtual drive zauzima oko 10MB (instalacioni fajl).
Dakle, srdacno ti preporucujem sledecu kombinaciju, koja je mnogo manja. Umesto winiso, mozes koristiti i neki drugi program za pravljenje kopija diska. Daemon tools moze da emulira image fajlove koje pravi nero, blindwrite i jos neki drugi programi.

austin je napisao(la):
3w liaokai.com/en/index.htm
inace najbolji virtual cd program po meni je daemon tools u kombinaciji sa winiso-m za pravljenje image fajlova.

Pretekao si me za 5 minuta u odgovoru, dok sam ja kucao. Sasvim nezavisno smo preporucili pomenutu ubitacnu kombinaciju.

jos jedan glas za daemon toolse i winiso.

Simply the best

I ja bi da predjem na kombinaciju ISO + Deamoon ali vec imam na hardu 15 vcd-ova.Jel moze to da proradi(da se konvertuje u ISO)?

Turbe je napisao(la):
I ja bi da predjem na kombinaciju ISO + Deamoon ali vec imam na hardu 15 vcd-ova.Jel moze to da proradi(da se konvertuje u ISO)?

Imas WinIso i VCD to ISO kod mene na sajtu pa isprobavaj

Turbe je napisao(la):

WinIso 5.3 direktno konvertuje VCD-ove u ISO imidze. Osim ako nisu kompresovani VCD imidzi :) Onda mozes da se slikas....

Virtual cd 4 ima i serial pogledaj ranije postove.

Virtual cd 4 imm serial no.

Vrh Dno