Šta je novo?

Gde da shtampam format A2 (hitno!!!)

Sentenced

Čuven
Učlanjen(a)
05.10.2001
Poena
619
De u Beogradu mogu da odshtampam (povoljno) format A2 (2xA3). Nekoliko color iz Corel-a i nekoliko crno-belih iz AutoCAD-a. Bitno mi je da ne bude i preskupo jer ce biti vishe od 10 kopija.
Hvala.

probaj u 14. decembra, mao iznad raskrsnice sa Maksima Gorkog (nisam sto posto siguran).

Ako mislis na onaj "ColorLaser" oni su ranije bili bas preskupi....

Taman sam pomislio kolega ma¹inac, ali nema veze i ovako ću da pomognem.
Janko Lisjak u 29.Novembra kod Banije. ©tampaju i kolor, ali je kolor skupo ko vrag. (Ali ako Ti treba, sorry but jebi ga.) Lik koji radi je simpa, dobrica, ali ne zna da radi ni u čemu osim ACADa.
Tehnoart(@eunet.yu) u Zvečanskoj 1. ©tampao sam neki A2 pre neki dan i bilo je 100DIN. Lik koji radi je super, hoće da pomogne, pregleda¹ sliku pre ¹tampanja, da vidi¹ kako će to izgledati, hoće i da popravi ne¹to ¹to je promaklo.
14.decembar - nisam bio, ali pričaju ljudi: trebalo bi da su povoljni, ali naplaćuju sređivanje slike odvojeno, a ako neće¹ da sređuju ¹tampaju onako kako si doneo fajl. Pa ti vidi...
Do sada sam ¹tampao u Lisjaku i Tehnoartu. Tehnoart je moj favorit. Ne ¹tampam kolor često, tako da mi nije bio problem da jednom platim malo vi¹e za lep kolor grafik 🙂
Nadam se da sam pomogao.

Ako vam treba zbog pripreme za stampu, imate i ImageCentar ...

Hvala puno na pomoci !!!
Chisto radi opshte informisanosti napisacu koje sam josh nashao....
1. U Palmoticevoj 20/9 - trebalo bi da je tu color ultra jeftin. A3 za nekih 80din.
2. U Charilija Chaplina, mislim da se zive Image. Tamo nisam bio, ali takodje kazu da su jeftini.
3. U Ohridskoj (12 ili 14) 1metar black/w shirine 45cm 220 din isti format color 3200.
4. Digital Printing Centar (ne znam gde je i mislim da se tako zove). Bila je ortakinja sa fax-a 1000din ulaz plus josh gomila za shtampanje.
5. Novo mesto gde sam shtampao je kod doma sindikata, ulaz za teatar T (pored Vojvodjanske banke, ja mislim) drugi sprat. Dva primerka A2 =150din mislim da im je isto toliko colora 900din.Plus mozesh da se dogovorish sa njima za bilo koje vreme 24h dnevno. A to je bash strava.
Pozdrav!:wave;

Nazad
Vrh Dno