Šta je novo?

gde da servisiram??? Niko nezna, a vi

company69

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2006
Poena
316
imam neki compaq presario 1200 , super ocuvanu trojkicu koja nikad nije ostvarila svoju funkciju jer je crkla graficka koja je integrisana na ploci.nijedan servis nece da prihvati da radi jer znaju da su nesposobni. Bench people nadam se da ce te vi da to demantujete i kazete mi za neko odgovorno lice koje ce moci da mi osposobi laptop. Inace tako popravljen bice poklonjen jednoj siromasnoj skoli za potrebe osnovaca pa eto nacina da sudelujete u jednom humanom gestu

nisu nesposobni vec verovatno nemaju neku visak plocu pa da ti zamene. nema tu sta da se popravlja, menja se kompletna ploca. jedino resenje je da ih zamolis ako naidju na plocu da te okrenu ili da prelistas malo oglase, okrenes telefone i vidis da li neko prodaje.

sve ovo pisem pod uslovom da je grafika crkla kao sto si napisao. ako negde gubi kontakt pa cas vidis cas ne vidis i sl. to je druga stvar. :)

jedina sansa je da se prelemi graficka memorija, ali pitanje je koliko bi to bilo uspesno i koliko bi trajalo a cena bi bila oko 50e....prilicno neisplativo

jedina sansa je da se prelemi graficka memorija, ali pitanje je koliko bi to bilo uspesno i koliko bi trajalo a cena bi bila oko 50e....prilicno neisplativo

potpuno je nebitno koliko bi trajalo,jer i ovako cekam sto godina da nadjem gde da ga uradim,a i cena od 50 eura mi odgovara.E sad jedino oko toga koliko bi bilo uspesno me pomalo plasis ali svejedno,daj neki kontakt gde to da uradim:wave:

Nazad
Vrh Dno