Šta je novo?

Gde da potrazim dobar TV ?

• Začetnik teme Začetnik teme RamOne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RamOne

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.11.2000
Poena
650
Mislim da pitanje moze da prodje ovde, dakle hocu da kupim tv, od 60cm dijagonala, sta je preporucljivo, gde da pogledam i sta treba da izbegnem, za Philips su mi rekli da izbegnem... ako moze i okvirno kinta.
Thanx

RamOne je napisao(la):
Mislim da pitanje moze da prodje ovde, dakle hocu da kupim tv, od 60cm dijagonala, sta je preporucljivo, gde da pogledam i sta treba da izbegnem, za Philips su mi rekli da izbegnem... ako moze i okvirno kinta.
Thanx

E jeste usput moze i neki malo veci oko 70-72 isto...
i cene...

RamOne je napisao(la):
Thanx

Ma neki LG Flatron, znaci neki jaci model od onih iste dijagonale.
Ako pronadjes za dobru cifru Sharp.

Moji matorci su pre godinu dana uzeli Samsung Plano (ravan ekran, stereo, pun ***** nekih opcija), i TV je prilicno dobar (iz mog, ne njihovog iskustva) za te pare. Doduse, oni imaju 56cm model (bio nesto preko 600 dem), ali postoji i isti 72cm model.

A ako hoces nesto skuplje, onda znas-SONY. Nadam se da se nece sada pojaviti neki anti-Sony nastrojen batica, da zapocne kampanju... Koliko god bilo trendy & fancy da se pljuje po ovoj firmi, ne poznajem nikoga ko ima neki skuplji model Sony TV-a, a da tvrdi da se zeznuo. Tu su ipak stvarno jaki...

Pogledaj i ove najnovije modele Samsunga, cini mi se da nisu losi. Sto se tice Philipsa Modeli Matchline su fenomenalni, ali ih kod nas nema. 😉

Sve je to super, znam sta valja, samo mi niko nije odgovorio gde je nabolje da pogledam...
ps
Naravno da je oduvek bilo Sony je Sony 🙂

Gorenje

Moj predlog: GORENJE! Ja sam pre par mesci kupio: 70cm, Dolby Surround, 2xScart, S/VHS, Slika-U-Slici sa 2 tjunera, VideoText, ekran i elektronika by Thomson, odlicna slika... cena: 550EUR 😉 (Inace, jos uvek u selu imam Gorenje 63cm, star 21 god, u boji, koji ima sliku bolju od mnogih novih televizora!)

Adresa:
Gorenje
Nusiceva 11
Beograd
tel. 011/3343-035
(to je u stvari Sony World)

Pozdrav

Sto se tice samsunga glas njemu model 21-A8 plano. pazario sam ga pre neki dan. Strava, ma nemam reci. Dijagonala 21 inc slika zvuk su perfektni. A sad cena 600dm.

Da se na dovezem..
A kakav je onaj LG koji se moze zakaciti i na VGA izlaz,koju rezu prikazuje , osvezavanje...

Da li je to uopste vredno razmatranja pri kupovini TVa i monitora .

A da je dobar combo,dobar je🙂

Nazad
Vrh Dno