Šta je novo?

Gde da odstampam???

b4b

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
Unapred se izvinjavam ako ovo pitanje nije na pravom mestu, ali odgovor mi je hitno potreban:
Gde u Beogradu mogu da istampam 10 fotografija na jednom velikom posteru dimenzija 100x100cm?? Gde se stampaju posteri? (Ne dolazi u obzir secenje i spajanje)
Hvala vam :wave:

Ulica 14. Decembra, preko puta GSP skole ima kopirnica KUP (cini mi se da se tako zove). Pogledaj kod njih.

Ja stampam u DataCopy centru, Kneza Milosa 2.

U KUP-u sam stampala nesto na A3 formatima (davno) i "odrali su me". Najvise me nerviraju fore naplate "intervencije na fajlu" u slucaju da nesto nije napakovano kako treba (koju praktikuju na gomilu mesta po gradu, pa cini mi se i u KUP-u)

Ploter koji koriste izvlaci iz rolne maksimalne sirine 914mm, pa ako ti je dovoljno pogledaj cene ovde

Postoji i jedno mesto kod Sajma, koje vazi za najjeftinije u gradu, ali ne mogu da se setim kako se zove...

Idi u DPC, početak Cvijićeve, sa leve strane gledano od 29. Novembra. Evo pogledao sam, Cvijićeva 29, telefon 20 78 000; oni rade u tri-četiri različite tehnologije, a od toga i vrste materijala ti zavisi i cena.
Koliko znam, ne naplaćuju "intervencije na fajlu", ali naplaćuju manipulativne troškove što je i normalno.

Poslednja izmena:
Otisao sam da uradim neke A3 plakate kod njih (KUP)... Usao sam, raspitao se kojom tehnikom rade i video kako rade.. :zgran: :zgran:
Zahvalio se na vremenu i cao dovidjenja... :) :D :D

Pa ovo je sve Offtopic, više za tred "gde NE štampati...", al šta su vam to radili kad ste toliko kivni?

SoSo je napisao(la):
Ja stampam u DataCopy centru, Kneza Milosa 2.

U KUP-u sam stampala nesto na A3 formatima (davno) i "odrali su me". Najvise me nerviraju fore naplate "intervencije na fajlu" u slucaju da nesto nije napakovano kako treba (koju praktikuju na gomilu mesta po gradu, pa cini mi se i u KUP-u)

Ploter koji koriste izvlaci iz rolne maksimalne sirine 914mm, pa ako ti je dovoljno pogledaj cene ovde
QUOTE]
Bravo majstore, ovo mi je bas trebalo! Thanks!!!!!
ps. cena mi u ovom slucaju nije bitna, placa firma ;) bitno je samo da dobro urade posao.

Mozda ces malo teze naci, ali bices sigurno zadovoljan.
BG reklam, Vladimira Rolovica 88, Zarkovo
Maximalna shirina shtampe 148cm.

Nazad
Vrh Dno