Šta je novo?

Gde da NE kupim (prevaranti)?

iz monitora uopste ne odgovaraju na mailove kada saljem neki upit ili narucujem... morao sam ponovo telefonom da zovem i posle bukvalno 5 dana dobio odgovor da se trazeni artikal ipak ne nalazi na stanju i nije dobavljiv.
prosli put sam na obe mail adrese narucio maticnu za firmu koja je satro bila na stanju i dva dana nije stizao nikakav odgovor pa sam iz principa kupio u drugoj radnji...

muka mi je da pisem o drugima...
ukratko, pcpractic u cvijicevoj izbegavam u sirokom luku, emmi je postao pun dezinformacija, iz duocoma su me ful ispostovali ali mi nisu bili jasni prilikom placanja i popustom, ali posle pcpractica nisam imao zivaca za bilo kakvu raspravu...
da mogu, ne bih kupovao ni u jednoj radnji kod nas...

Meni su u Monitoru zavrsili reklamaciju defektnog monitora u roku od nekoliko dana, zamenom za novi. A cini mi se da su cene dosta tacne - za sta god sam u skorije vreme piitao, bila je vazeca cena sa sajta.

Nego, po cemu se ova tema razlikuje od one "Zastita potrosaca u praksi"?!

Meni su u Desku za 5 minuta :d.

Pa ja pitah cemu ova tema kad vec postoji jedna, ali neka ovako. U onoj temi je vec poslednjih 50 strana glavna tema nesto sasvim drugo, bilo bi lepo da ona tema bude "sta da radim?", a ova "tu i tu ne ulazite." :d.

Nazad
Vrh Dno