Šta je novo?

Gde da nadjem Corsair ValueSelect od 512MB?

markez

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2005
Poena
309
Zna li neko gde ima da se kupi DIMM 512MB DDR/400MHz Corsair ValueSelect, 184-pin, PC3200, CL2.5, LifeTime Warranty???

Trebalo bi da bude sledeće nedelje. Dok su svi ostali proizvođači sa padom cena chipova spuštali cene modula (i do 1/3 dole), Corsair je držao stare cene do pre neki dan, otud nije bilo uvoza...

Zna li neko gde ima da se kupi DIMM 512MB DDR/400MHz Corsair ValueSelect, 184-pin, PC3200, CL2.5, LifeTime Warranty???
Pozdrav,
Ima u Imtelu u maloprodaji:
DIMM 1GB (2x512MB Kit) DDR/400MHz Corsair TwinX, 184-pin, PC3200, dual channel, CL2-3-3-6, LifeTime Warranty-12,250 din - 154.3 eura. Malo je jaka cena al nije ni cudo za Imtel. Video sam da je neki lik prodavao za 9000 dinara evo ti link pa se cujte ako nije prodao.
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=134050
Pozdrav

zar ti nije pametnije da nadjes neke polovne zveri za 100e 2x512 ddr500

Pozdrav,
Ima u Imtelu u maloprodaji:
DIMM 1GB (2x512MB Kit) DDR/400MHz Corsair TwinX, 184-pin, PC3200, dual channel, CL2-3-3-6, LifeTime Warranty-12,250 din - 154.3 eura. Malo je jaka cena al nije ni cudo za Imtel. Video sam da je neki lik prodavao za 9000 dinara evo ti link pa se cujte ako nije prodao.
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=134050
Pozdrav

Matori on trazi Value select a ti mu predstavljas TwinX, dupe i oko ! Inace Imtel je jedan od jeftinijih sto se tice memorije, jer je glavni uvoznik za razne....
A opet , decko trazi 512 Mb a tvoj lik prodaje sta zapravo za 9000din ?

Poslednja izmena:
Matori on trazi Value select a ti mu predstavljas TwinX, dupe i oko ! Inace Imtel je jedan od jeftinijih sto se tice memorije, jer je glavni uvoznik za razne....
A opet , decko trazi 512 Mb a tvoj lik prodaje sta zapravo za 9000din ?

U prau STE
value select i twix jeste razlika (moja greska ali nenamerna) ali Corsair je ipak i ako mu nije bas preterano vazno mislim da twix moze da prodje (jedino ako mu bas nezapinje) a lik nije moj nit ga znam samo sam hteo pomoci coveku a koliko vidim prodaje:
1GB (2x512MB Kit) DDR/400MHz Corsair TwinX, 184-pin, PC3200, dual channel, CL 2-3-3-6, LifeTime Warranty
Kupljena u IMTEL-u, dozivotna garancija.
EXTRA za OC. Prodaje se radi prelaska na DDR2.
Cena 9.000 Din.
Znaci opet twix i to 2x512 ........rekoh nek se cuju mozda postoji neka nagodba da proda jedan komad - na to sam mislio kad sam postovo !
Vama hvala na ostrom oku i primedbi al zameram opasku: tvoj lik prodaje jer ispada da ja namestam nekome nesto sto mu uzgred i neodgovara - a namera je bila pomoci coveku !

Pozdrav

Uz to, Imtel je jedna od najjeftinijih firmi u gradu - a da je uz to i neverovatno pouzdana! Tako da, Rikardo, tvoja opaska ne stoji.

Uz to, Imtel je jedna od najjeftinijih firmi u gradu - a da je uz to i neverovatno pouzdana! Tako da, Rikardo, tvoja opaska ne stoji.

Ljudi,
Mislio sam covek prodaje nesto sto je kupio u imtelu i sto ima dozivotnu garanciju po ceni od 9000 dinara, a to isto u Imtelu kosta :
*DIMM 1GB (2x512MB Kit) DDR/400MHz Corsair TwinX, 184-pin, PC3200, dual channel, CL2-3-3-6, LifeTime Warranty-12,250 din - 154.3 eura - uzgrde budi receno sad ga vise nema na stanju - ceka se -znaci zelja mi je bila da covek ustedi 30 i kusur evra je r je stvar ista i ima dozivotnu garanciju pa ako nevalja odnese u Imtel i zameni jer su uslovi prodaje isti bili i za jedno i za drugo........
O Imtelu negovorim nista lose sve sto kupujem a vazna stavka je gledam da kupim kod njih jer su po pitanju sigurnosti i pouzdanosti na prvom mestu u ovoj zemlji (nece se ugasiti za mesec dana ko firmice koje nicu ko pecurkice i prodaju zalihe robe iz Tajvanski skladista i daju garancije po tri godine a s cenom manjom i po 30 % od trzisne pa kad rasprodaju i nestanu a za garanciju juri posle u Tajvan.......) Znaci memorije maticne hardove i grafike treba kupovati tu ako se kupuje za sebe i da traje neko vreme i da budes siguran u pouzdanost komponenti te o eventualnoj reklamaciji iste u slucaju kvara.
Ono sto reko nije cudo za imtel mislio sam u kontekstu da su im cene vise jer kroz njih placas i pouzdanost koju oni pruzaju a druge nemozes biti toliko siguran te ko voli nek izvoli svi se uklapaju u budzet koji imaju i prema stvarima koje kupuju dal su za sebe il za dalju preprodaju po raznim oglasima forumima i sl. te prema tome cine izbor.
E sad mislim da je moja jedina greska sto coveku preporuci twix umesto value select - jer je tu razlika al ako se nerade neke extremne stvari ili ako mu prvi modul nije value select i twix moze da prodje.
Nigde prema nikome nije bilo zle namere pa ako ste me tako razumeli zalim - to mi nije bilo cilj!!!
Pozdrav svima
I Hvala Na Razumevanju !!!

Radi potpunosti informacije... Corsair nije pratio veliki pad cena memorija u poslednjih mesec dana, otud nema ni svežeg uvoza od njih. E sad su se setili i pre par dana ispravili distributerske cenovnike, pa pomenuti model (2x512 twinx DDR400/CL2) sada je spušten na 7500 din (u maloprodaji) i rasprodat. Mislim da ima u veleprodaji još par kompleta po novoj ceni...

Da, i mene to zanima. Nema ga vise od mesec dana. A kada ga je bilo poslednji put, cena mi je bila 107e za 1GB dok je Kingston tada bio 122e. A sada je Kingston 95e ili tako nesto... ocekujem da i Corsair snizi cene... Nego, ne znam sta znaci kada u Imtelu potpuno izbace neki artikal iz liste, da li to znaci da se vise uopste nece pojavljivati? Mislim na DDR2.

Poslednja izmena:
Znači da nije stiglo kad je očekivano pa da ne zbunjuje... biće za vikend, prema packing listi na aerodromu su: twinx 6400 C4 (1GB i 2GB), value select 667 (1GB i 2GB kit), 620W PSU... i još ponešto... ddr moduli su im još skupi.

Vrh Dno