Šta je novo?

Gde da kupim onu spravicu za centriranje cd nalepnica

old man

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Imao sam to ranije, stavim cd nalepnicu okrenutu na gore, pa cd,okrenut sprotno, pritisnem i nalepnica se ravnomerno zalepi bas tamo gde treba... :d
E gde takvu spravicu mogu da nadjem da je kupim?

old man je napisao(la):
Imao sam to ranije, stavim cd nalepnicu okrenutu na gore, pa cd,okrenut sprotno, pritisnem i nalepnica se ravnomerno zalepi bas tamo gde treba... :d
E gde takvu spravicu mogu da nadjem da je kupim?
Ja sam je dobio uz originalni NERO Retail paket ;)

Jesi probao u TC Arkade, ispod Doma omladine, cini mi se da sam video takvu spravu u onoj drugoj prodavnici u sredini.

Nisam najbolje skapirao sta tacno trazis ali ako ti se bas ne tresu ruke, za lepljenje nalepnica na CD moze lepo da posluzi onaj mali beli "sundjer" sto dolazi u pri kupovini diskova koji su upakovani u "zvono". Probaj to verovatno imas ako si ikada kupovao diskove na 100 kom.

MA kakv sundjercic, tako da zalepim nalepnicu bi mi trebalo mnogo zivaca, a ja sam ipak OldMan :d , Meni treba onaj kao UFO ili ti NLO predmet, koji u sebi ima neku oprugicu i sam cin lepljenja nalepnice na disk traje oko 1 sec...Mozda ima toga u NT Softu , ali izgleda da cu na kraju da predem na CANON PIXMA IP4000 i lepo ostampam direkrno na printabilnom disku sta mi treba...Ima li neko iskustva sa takvim stampacima i kvalitetom stampe na disku?

Nazad
Vrh Dno