nekad_bio_SOKO
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 620
Pomagajte !
a c a je napisao(la):mobilnisvet.com u rubrici mali oglasi pojavi se ponekad.
Realna je cena 100-120 evra.
nekad_bio_SOKO je napisao(la):nasao sam za 130 eura polovnu sa 10 meseci garancije.
HVALA SVIMA NA POMOCI!!
Dekara je napisao(la):p.s. Od mene si kupio tel.![]()
![]()
nidza je napisao(la):Što ga prodade? Mene je uhvatila bubica pre jedno mesec dana da se malo upgradujem po tom pitanju, ali sam razočaran ponudom.
Šta si uzeo posle MPx200?
Dekara je napisao(la):Najkrace receno, nije to telefon za mene :d . Uzeo sam SE K700 i prvi utisak je dobar.
:smash:
Pojavice se... prepakovace se polovnjaci sa zapada, i prodavati ovde. To inace i rade nasi uvoznici i prodavci. A gde ima MPx220 za 260e? Svejedno, kartice za ovaj fon su extremno retke i manjih kapaciteta od standardnih sd/mmc.gandy911 je napisao(la):Nece se vise pojavljivati jer ga motorola ne proizvodi vec duze vreme. Ostaje samo mpx220 za oko 260eur.
Dekara je napisao(la):Najkrace receno, nije to telefon za mene :d . Uzeo sam SE K700 i prvi utisak je dobar.
:smash:
Ma ne, iskljucivi razlog prodaje je trajanje baterije od 2 dana, sto mi je malo.trajkovic je napisao(la):Priznaj da se nisi snasao sa Windows Mobile![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari