Šta je novo?

Gde da kupim Motorolu MPx200?

Vec duze vreme nema je nigde, pogledaj po oglasima da nadjes polovnu.

Bogami, pojedinci traze i do 200€ za polovnu mpx200 Motorolu :zgran:

a c a je napisao(la):
mobilnisvet.com u rubrici mali oglasi pojavi se ponekad.
Realna je cena 100-120 evra.

To trenutno sve jeste sem realne cene. Trzishte diktira cene a ne to koliko si je nekada platio ;)

nema motorole ispod 190 eura,ono sto prodaju pozoves i samo kazu prodata.Ima na mobilnom svetu za 190 eura,pogledajte taj oglas.

nasao sam za 130 eura polovnu sa 10 meseci garancije.

HVALA SVIMA NA POMOCI!!

nekad_bio_SOKO je napisao(la):
nasao sam za 130 eura polovnu sa 10 meseci garancije.

HVALA SVIMA NA POMOCI!!

Pa sto ne rece da si sa bench-a dobio bi popust od bar 5€:D i sto ne rece da se promenila zadnja 46-ice.

p.s. Od mene si kupio tel. ;) :D

Dekara je napisao(la):
p.s. Od mene si kupio tel. ;) :D

Što ga prodade? Mene je uhvatila bubica pre jedno mesec dana da se malo upgradujem po tom pitanju, ali sam razočaran ponudom.

Šta si uzeo posle MPx200?

Zaobidji taj telefeon. 2 godine mator proizvod, baterija, mms ....Uzas. Evo Sikili ce da ti ga proda. On zaradi, ti prodjes jeftinije i svi zadovoljni.

Tebe nije sprecilo to sto je star 2 godine da ga kupis. Vidim da si se ubio od koriscenja mms-a :d . Ja sam zadovoljan za sada sa njime, ali posto ti nisi, mogao bi ti da mu ga prodas :p :D

nidza je napisao(la):
Što ga prodade? Mene je uhvatila bubica pre jedno mesec dana da se malo upgradujem po tom pitanju, ali sam razočaran ponudom.

Šta si uzeo posle MPx200?

Najkrace receno, nije to telefon za mene :d . Uzeo sam SE K700 i prvi utisak je dobar.
:smash:

A ti li si! Nisam znao za stanicu da ne znas :-( . U ostalom bilo je dogovoreno da kad stignes zovnes na fiksni telefon,a ti nisi zvao, nije ni vazno.

pozdrav !

Dekara je napisao(la):
Najkrace receno, nije to telefon za mene :d . Uzeo sam SE K700 i prvi utisak je dobar.

Priznaj da se nisi snasao sa Windows Mobile :p

cena je malo prenapunpana nek se opet pojavi po prodavnicama pa tjem i ja da ga pazarim

Nece se vise pojavljivati jer ga motorola ne proizvodi vec duze vreme. Ostaje samo mpx220 za oko 260eur.

gandy911 je napisao(la):
Nece se vise pojavljivati jer ga motorola ne proizvodi vec duze vreme. Ostaje samo mpx220 za oko 260eur.
Pojavice se... prepakovace se polovnjaci sa zapada, i prodavati ovde. To inace i rade nasi uvoznici i prodavci. A gde ima MPx220 za 260e? Svejedno, kartice za ovaj fon su extremno retke i manjih kapaciteta od standardnih sd/mmc.

Dekara je napisao(la):

Jasno.

I ja ljudima oko sebe kažem istu stvar - da nije za njih. Naravno, nakon što im pokažem šta sve može. :d

Mada i tu nije bilo bez problema. Kako objasniti čoveku koji u toku razgovora na V3 nije znao da uđe u telefonski imenik, da MPx200 nije za njega?

trajkovic je napisao(la):
Priznaj da se nisi snasao sa Windows Mobile :p
Ma ne, iskljucivi razlog prodaje je trajanje baterije od 2 dana, sto mi je malo.

E, Veliki Cezare, tu si u pravu 302 postotka. Mada, baterija je boljka svim novim smartphonovima, nevazno da li su M$ ili Symbian ili nesto trece (Motorola izbacila Linux powered telefon...)

Pa nije bas svim. Evo kod mene iako imam 2.8 inca touch screen radi 4dana. U ekstremnim situacijama izmedju 24h i 7 dana.

Verovatno SE P900/910 ili ona svemirska Nokia (ali su za nju rekli da je baterija slaba, tako da mislim da nije ona).

Pa, dooobro, ne znam koliki je kapacitet te tvoje baterije, ali npr N70 (ili N90?) ima autonomiju od 2 dana, takodje..

Uredjaj je iMATE JAM PPC/Phone. Procesor intel 412mhz bez overcloka a baterija 1200mAh

Simpaticna spravica :)

Inace otisli smo potpuno off topic, uopste nismo pomogli coveku.

U pravu si. Ja bih mu predlozio da pogleda na www.mobilni.info, jer sam ja tamo nasao radnje u kojima je bilo tog telefona, dok istovremeno na Mobilnom svetu nije bilo nijedne na spisku.

EDIT: Nema ni tamo, ali ima oglasa sa razumnim cenama, pa nek' proba.

Poslednja izmena:
Pa mozda te ubedimo da kupis jos jedan :p

Nazad
Vrh Dno