Šta je novo?

Gazda PECA - intervju @ PC Magazine

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Procitao bih intervju ali mi ne pada na pamet da kupim casopis zbog toga. Gde je to online???!!!

I ja bih bas voleo da vozim 307-icu, ali mi ne pada napamet da je kupim. Jel moze neko da mi je ukrade? 🙂

ZoNi je napisao(la):
Ako nekoga interesuje, u novom broju casopisa PC Magazine SCG izasao je intervju gazda Pece na dve strane! 🙂

Bravo, Peco! :wave:

Bravo Zoni, po neka ti dala, ajde sad to lepo iskeniraj, pa okaci negde da procitamo. :smoke:

Bilo bi fino ako bi Peca dozvolio da se postuje tekst ovde, jer je PC Magazin zaista najlosiji, a vec sam se 2x zeznuo da ga kupim 🙁

Ma moze, naravno 🙂

ja sam se prevario pa kupio....i, zaista, jedini vredan text za procitati je pecin intervju (ovo shvatite bez pretenzija ka guzolizju :d odnosno, pre kao kritika na zaista ocajan casopis)

Trebalo da se okaci i zbog nas iz dijaspore koji nemamo pristup takvim tekstovima.
Hvala. 🙂

Ti idi beri mandarine 🙂

E, gde ode ta legalizacija...😀 Kakav smo narod... Ajde, dajte PDF...😉

byMaX je napisao(la):
I ja bih bas voleo da vozim 307-icu, ali mi ne pada napamet da je kupim. Jel moze neko da mi je ukrade? 🙂

Jesi sada rekao da ti ne pada napamet da je kupis? Kako onda da ti je ukradu? :d

'Oce li danas 😀 Stvarno mi smor da kupujem PC M.

Ma, to vas ZoNi bojkotuje jer mu pljujete po PCMag-u 😀

Moj utisak je da su slike 167x110, oko 6Kb. Jel` to tako treba, ili ni vi ne mozete ovo da procitate.

Poslednja izmena:
Pa klikcem k`o orlusina, ich nista.
Koliko vidim ovo su samo thumbnailovi.

@ZoNi
ne zezam se, probao sam na ie6 i maxthonu na NT4, na winxp sa firefoxom i makstonom. Vidim da su thumbnailovi, al` nigde linka do vecih fajlova.

Hm, resio sam tako sto sam upisao adresu bez .th - sto ne dade tako linkove, direktno. A da klikcem na thumbnailove ne ide, ne otvarju nista.

Dakle:
http://img240.echo.cx/img240/7416/peca016jf.jpg
http://img91.echo.cx/img91/7803/peca026tt.jpg

Poslednja izmena:
hvala Misho, moguce da je to, al` sam bio iskljucio pod makstonom, a na nt4 nije bilo tako neceg, kao sto je onaj pod SP2 za winxp.

A utisci akonto intervjua - nema sta da se doda il` oduzme, a neke konstatacije vrlo tacno opisuju stanje stvari.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno