Šta je novo?

Gasi mi se monitor posle 10 minuta

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Od jutros imam sledeci problem. windows10 se boot-uje normalno i sve radi normalno 10-ak minuta. Posle toga iskljuci se monitor (ode na standby), upali se narandzasta lampica, par sekundi svetluca led lampica indikator za rad hdd-a. Posle toga vise ne mogu da ukljucim monitor. Za to vreme cuje se napajanje. Probao ctrl+alt+delete, probao ctrl+shift+b, nista ne pomaze. Kada ga rucno restartujem, sistem se opet podigne normalno, ali opet posle 10-ak minuta se desava isto. Ima li neko ideju sta se desava i kako to da resim?

vidi sta ti je ovde namesteno ili skroz iskljuci da ide u sleep. mozda pomogne. mada kapiram da je to opet neki win 10 gremlin jer ko zna sta je neki apdejt doneo...

....PNG

Idi u command prompt-u ukucaj: powercfg -restoredefaultschemes, ili u power podešavnjima samo promeni Power plan i klikni Restore plan to defaults.

Ugasi Fast startup, restart, pa probaj, ako se reši možeš ponovo da uklučiš jer moguće da su neka podešavanja.

Reinstalacija grafičkog drajvera može da pomogne.

Da li javi nešto u Event viewer-u u tom momentu?

Poslednja izmena:
Turn off display je na 10 minuta. Sleep never. Gledao sam power management i na balance je, odnosno default. Reinstalirao sam driver. Par puta mi se gasio posle desetak minuta. Kasnije vise nisam mogao uopste da udjem u win. Tokom restartovanja mi je par puta davao one panic zvukove ta koje sam na netu nasao da je grafika. Tako da sam ga odneo u neki servis da vide sta je, ali mislim da je graficka riknula.

Vrh Dno