Šta je novo?

Gasenje kompa

Ondeo

Slavan
Učlanjen(a)
20.09.2004
Poena
301
Samo sto je stiglo ovo lepo i toplo vreme komp je poceo da mi se gasi i to
samo u igrama, proverio sam hladjenje sve savrseno radi cak je i pristojna
temperatura u kucistu ali komp se stalno gasi u wow-u

prijavljuje gresku u Event Viewer-u

DCOM got error "The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. " attempting to start the service ImapiService with arguments "-Service" in order to run the server:
{520CCA63-51A5-11D3-9144-00104BA11C5E}

imam athlon 64 3000
radeon 9600xt
515 rama

ako je imao neko slicnih problema molim da mi pomogne i da ne zaboravim format windowsa ne pomaze

Pogledaj u biosu opcije vezane za reakciju na padove napona. Meni je bilo namesteno da se restartuje, sto je i radio.
Kakva je elektro mreza? Gde se nalazi kompjuter?
Ako se ne varam, ovo je problem koji su mnogi izneli ovde na forumu, a uvek se vrtelo oko varijacija napona.

Ovo posebno ide u prilog ako kazes da je windows reinstaliran.

malo sam testirao neke komponente i interesuje me jel je moguce da ram
pravi problem posto je u memtesu prijavio 300.000+ gresaka

Naravno da je moguce, ustvari, ne da je moguce, nego je ram i problem.
Mislim da nema neke veze sa toplim vremenom, mislim da je slucajnost....
Ako imas dva modula, testiraj jedan po jedan, pa vidi sta se desava. Ako oba rade pojedinacno, a nece u dc, onda smanji radni takt rama, pa testiraj opet.
Ako ni tada ne radi, menjaj module, ili samo jedan, nadji neki pa upari kako treba...

Mozda se memorija pregreva. Kakav je protok u kucistu i oko mem? Probaj da je ohladis (moze i sobnim ventilatorom) pa optreti masinu. Ako ne uspe: uspori je, olabavi, probaj drugu ...
Ili odmah probaj drugu i ako je OK onda je memara.

Poslednja izmena:
Pa sta sad, ne mogu da radim na kompu jer treba memorija da bude kao spricer...? Ona mora da se greje i da radi, a ne da covek drzi komp u frizideru da mu se ne bi resetovala masina.

A šta ti javljaju senzori za temp grafičke? Pogledaj ventilator i ako je pun prašine očisti ga

kalimero je napisao(la):
Pogledaj u biosu opcije vezane za reakciju na padove napona. Meni je bilo namesteno da se restartuje, sto je i radio.
Kakva je elektro mreza? Gde se nalazi kompjuter?
Ako se ne varam, ovo je problem koji su mnogi izneli ovde na forumu, a uvek se vrtelo oko varijacija napona.

Ovo posebno ide u prilog ako kazes da je windows reinstaliran.

To je to

Nazad
Vrh Dno