Šta je novo?

Gas Guzzlers

Probao ja onaj demo jos od pre neki mesec i tada se igra vukla ko prebijena macka i na low detaljima...

deluje interesantno, pre svega zbog ovih domacinskih vozila i ponekog karnidza na stazi i solidne grafike, al ako radi katastrofa nemam neku zelju da se patim. Dakle, sir, kako radi?

Meni se i nije svidela nesto posebno..kao sto rece Gdin_M igra secka i secka samo tako. Nisam se uziveo nesto u njoj mada mi se igrao bas ovakav zanr da skratim posle sat vremena mucenja igra je otisla u uninstall.

Na prvi pogled deluje interesantno. Da li je to neki hrvatski studio pravio?

Javljam se kad dođem kući i isprobam.

Radi i kod mene odlicno, gameplay je ok ali nije bas laka igra.

Igra je dosta ispeglana i jako je igriva. Obzirom da je nisam igrao dok je bila u beti, mogu da kažem samo ono što sam dobio kao informaciju, a to je da:
- sadašnje stanje stvari nema veze sa betom što se optimizacije tiče,
- igra se nikada ne optimizuje pre bete dok se ne vide rekacije i kako se igra vrti na različitom hardwareu,
- igra se vrti dva puta bolje nego ranije i bio je jedan bug na AMD procesorima, ali to je sada sve rešeno.

Reakcije na optimizacije nakon bete (http://forum.gamepires.com/yaf_postst43_GasGuzzlers--Combat-Carnage-me-odusevio.aspx ).

Evo i komentar sa bug.hr foruma:
"Svaka cast na optimizaciji igra mi je s 19 fps-a u beti skocila na 30-35 na
high postavkama.
A i na radiu u garazi je opic ono kad Mladen Delić kaze jeli to moguče.
Epic je igra, igram ju vec 5h u komadu lol"

Moram ovo da probam samo zbog Arnolda. :D

arnold rastura, i igra uopste ne secka... nema razloga za to jedino sam doziveo jedan graficki bug u igri...
a to je da:

* Nestanu vrata, haube , pola kola providno, samo malo se vidi sasija
* Cela staza ima neki buckuris od teksutra koje su postavljene kao ravni svuda naokolo po stazi i bukvalo se nista na ekranu ne vidi.

mozda je to anti piracy ali cisto sumnjam xD inace dobra igra, ko ima vremena da se zeza unaokolo i nervira kako ne moze da pobedi botove i glupi AI moze da je igra do mile volje

Poslednja izmena:
Probajte i multi, sa drustvom, mi smo veceras igrali a cak sam dizao i svoj dedicated server. Dosao je kod nas i developer igre, skroz OK momak, nije se ljutio sto nismo kupili igru nego smo dosli igrati sa piratom.
Zauzvrat sam mu prijavio par bagova, a vrlo moguce i da cu kupiti igru, da ispostujem kreatore :)

Kul igra,malo teza sto je i dobro. Grafika mi se svidja,jedino sto sam ugasio onaj fxaa,mnogo brljavi,i mnogo lepse mi izgleda bez njega. FiCHo rastura. :)

Vrh Dno