Šta je novo?

Garmin XT Mobile

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
575
Pozdrav svima, zna li neko da li može, tj. ima li neko da je probao Garmin Xt Mobile na BlackBarry 8800 mob. telefonu?

Hmm... malo ljudi ima BB kod nas. Medjutim Garmin stvarno jeste najbolji soft po meni (koristim ga na UIQ 3) i ako nadjes GPS modul koji radi sa BB-om, nemas brige, mislim da ces da budes zadovoljan...

Hvala na odgovoru, ali koliko znam BB 8800 ima integrisan GPS, pitanje je da li BB-ov operativni sistem dozvoljava instalaciju Garmin XT - a i mapa?

Postoji Garmin za BB koliko ja znam... E sad, moraces da otkljucas program (nije tesko) i ako ga otkljucas onda ce ti raditi sa integrisanim GPS-om. Naravno, drugo resenje je da kupis original...

Pročitao sam malo pre u jednom našem časopisu o mobilnim telefonima da može da se koristi i na BB uređajima, tako da tema može da se zatvori.

Mislim Da Sam Negde Video Mape Za Bb Cinimi Se Na Njihovim Sajtu Probaj Tamo!

Da ali Srbija je najbolje odradjena u Garminovim mapama... tako da... ipak je bolje ako namesti garmin...

garmin ne podrzava samo windows ce, sve ostalo radi (pc, symbian, windows mobile). Proveri koji sistem koristi bb.

Nazad
Vrh Dno