Šta je novo?

Garmin Windows Mobile

Yoti Junior

Slavan
Učlanjen(a)
09.07.2008
Poena
301
Kupio sam Htc Diamond Touch1, I zeleo sam da na njega ubacim garmina,swe sam skinuo(shto se odnosi na widnows mobile od garmina), ali ne uspewam da ga ubacim,jer diamond 1 nema micro SD :mad::mad::mad:!! Molio bih nekoga ko zna kako se ubacuje
,ako moze da mi obj...

HWALA UNAPRED

To i jeste najveci problem sa Diamond-om, on nema karticu vec Internal storage. Nemam iskustva sa Garmin-om, ali kod IGO softvera, trebalo je preimenovati u sys.txt fajlu storage card u Internal storage, da bi internu memoriju prepoznao kao karticu i tako radio. Verovatno i u Garmin softveru postoju neki slican mod, malo potrazi. Mada, moj ti je savet da ubacis IGO, dosta je bolji program, bar za mene. Jednostavno se instalira i radi bez problema, a mape su odlicne.

To i jeste najveci problem sa Diamond-om, on nema karticu vec Internal storage. Nemam iskustva sa Garmin-om, ali kod IGO softvera, trebalo je preimenovati u sys.txt fajlu storage card u Internal storage, da bi internu memoriju prepoznao kao karticu i tako radio. Verovatno i u Garmin softveru postoju neki slican mod, malo potrazi. Mada, moj ti je savet da ubacis IGO, dosta je bolji program, bar za mene. Jednostavno se instalira i radi bez problema, a mape su odlicne.

a moze li neko uputstvo ili objasnjenje kako se instalira IGO ? hvala u napred !

Postupak za instalaciju i registraciju Garmin je uvek isti, bez obzira da li je memorija izmenljiva ili ne. Uvek ti treba Card (Unit) ID, još znan i kao Unlock ESN.

Kada dobijes iGo8, dobiješ ga u igo8 folderu. Ceo folder kopiras na karticu, i pokreces igo8.exe to je sve.

Ja na omniji kad instaliram garmin pita me gde i izaberem my storage(unutrasnja memorija) i sve je ok

Nazad
Vrh Dno