Šta je novo?

Pametni uređaji Garmin smartwatch ?

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.
Moje misljenje kao nekog ko koristi Garmin satove jeste da ne vrede te novce ako se nece koristiti za treniranje(trcanje/plivanje/voznju bicikli). Nemaju Garmin satovi ovog nivoa neke napredne funkcije. Naravno brojanje koraka se podrazumeva, ali van toga mozes videti ko te zove i mozes videti da si dobio poruku(nekad mozes i celu poruku procitati na satu), ali kako Vivomove Sport ima samo mali display u donjoj polovini sata rekao bih da se tu zavrsava neka napredna funkcionalnost.

Pretpostavio sam da je ta neka situacija,jer vidim da je prosjecna cijena njihovih satova mnogo veca i da se za 200e ne može očekivati previse .
Mozda bacim pogled na neki Samsung ,ili sl . Hvala !

a ako uzmes Garmin sat u tom budzet,u dizajniran za treniranje npr fr165, velike su sanse da ga zena nece nositi ceo dan posto je plastican dosta.

Najgore od svega je sto je Forerunner 165 300e kod nas u legalnim radnjama, a njegov prethodnik Forerunner 55 je nesto preko 200e.

Ja sam fr165 platio 180 na kp letos, toliko otprilike i vredi.

Evo sad oglasi 220e, sto je vec mnogo.

Pa ako je nakit/modni detalj, onda nije mnogo, čak i obični satovi koštaju toliko
Jako je taj vivomove zastareo model.

Venu linija je neka zlatna sredina, ali meni se ne svidja jer je softverski i hardverski ograničena u poredjenju sa fr i fenix om.

Za nakit/modni detalj bi bio npr coros apex 2 coral, fenix 7s ss pro gold, epix pro 42, fenix 8 43, ali cijena je dosta jača.

Nazad
Vrh Dno