Šta je novo?

Garmin hard reset???

sdeki

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2006
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
EliteBook 840 G8
Mobilni telefon
Redmi Note 12 Pro+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kako resetovati n fabricka podesavanja? U pitanju je NUVI 205.

Izvinjavam se zbog gutanja slova :)
Niko nema odgovor? Guglao sam i nasao "drzati pritisnut levi(nagde desni) ugao displeja i onda ga ukljuciti, medjutim to nije to-bar na nuvi 205 to ne radi!
Zna li neko?

Misliš na hardverski reset? Imaš ga na poleđini uređaja na dnu, treba ti neki šiljak da bi pritisnuo dugme. Za soft reset imaš iz menija opciju VRATI (na fabrička podešavanja). Šta je problem, update krenuo po zlu?

Misliš na hardverski reset? Imaš ga na poleđini uređaja na dnu, treba ti neki šiljak da bi pritisnuo dugme. Za soft reset imaš iz menija opciju VRATI (na fabrička podešavanja). Šta je problem, update krenuo po zlu?

Da malo sam ubacivao nove mape (SCG 2.1) i sve odradim u MAPSOURCE ali mi kaze da "ne moze otkljucati karte" i uopste ih ne vidi na spisku karata u opcijama.

Tacno,u pravu si za reset postoji na dnu ali je prelepljeno nalepnicom pa nisam uocio :wall: - hvala

Jos neki koristan savet?:wave:

Meni SCG 2.1 savršeno radi, mada sam očekivao malo više popravki karte, neke stvari i dalje nisu ispravljene. Uglavnom se neki putevi bez veze vode kao makadamski, pa moj Garmin 205W pravi neke čudne rute, bez via tačaka nekad je skoro nemoguće trasiranje puta.

Zaboravio sam: je li ti SCG 2.1 legalan? Ako nemaš ključ od SCG 2.0, Mapsource ti i ne može dozvoliti ubacivanje nove mape.

Nazad
Vrh Dno